Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

ČSSD je stranou papalášů, navíc řešící témata, která lidi většinově neoslovují.

0 0
možnosti
LC

ČSSD má, zcela oprávněně, stigma podrazácké strany, protože podrazáctví se objevuje v celé její historii. A voliči většinou podrazáctví ocení při volbách. Podrazili jste Zemana, který vás vytáhl z propadliště dějin (a on vám to vrací). Podráželi jste nechutně svého koaličního partnera při minulém vládním angažmá (a on vám to zatím až tak moc nevrací). Tak neuvěřitelně hloupoučké naskočení na vlnku antibabiš, vyvolané profláklým politickým šíbrem, to se jen tak nevidí. Takovým, sice nepodstatným, ale pro celou vaši stranu charakteristickým výsledkem vašeho podrazáctví je, že váš expředseda, místo aby se připravoval na funkci eurokomisaře, se ztratil v nějakém omšelém, na hypotéku pořízeném bytě, kdesi ve Vyškově. Váš současný problém je, že nemáte v klobouku dalšího Zemana, který by vás z toho srabu dostal. Nikde žádná hlubší myšlenka, idea, cíl. Přidáme těm, nebo oněm, to je o ničem.

2 0
možnosti
PB

P61e57t18r 34B87u77r17i90a65n

9. 10. 2018 22:37

Tak právě za tyto kecy a lži je lidem z vás už šoufl.

1 0
možnosti
JW

ČSSD poškodila značnou měrou Kateřina Valachová jako ministryně školství i její náměstek Petr Pavlík, který je stále předsedou pražské organizace ČSSD. Výprask v hlavním městě je proto naprosto zasloužený, jejich diletantské zásahy do školství se totiž ve školách v Praze projevily nejvíce i přes trvalou PR radní pro školství Ropkové. Děsivá je ale nulová sebereflexe...

6 0
možnosti
VH

"Dala nám pocítit, čím se máme zabývat a co má sociální demokracie dělat."Je od Vás hezké, že jste přiznala, že jste nejméně posledních šest let nevěděly, co dělat. Vy i Sociální demokracie.

3 0
možnosti
PS

Škoda že nejde vyčíslit ztracené hlasy které má na svědomí inkluze. Já opravdu neznám jediného člověka který s vaším experimentem souhlasí, opravdu ani jednoho. Můžete si nalhávat co chcete ale jedním z hrobařů jste právě vy.

5 1
možnosti

Váš velký problém je:

1) Lídr s nulovým charismatem, který leze do zadku Babišovi. To nemůže dopadnout dobře. Babiš vám vyzobal levicový program, už úplně přestal cílit na pravicové voliče. Takže všechny vaše zásluhy budou jeho zásluhami. Navíc když je za ním v závěsu totálně nedůvěryhodný Zimola, který se už třese, až získá nejvyšší funkci on, znamená to, že krize ČSSD pokračuje.

2) Naprosto rozhádaná strana, kde si členové pořád ještě vyřizují účty přes média. Strana musí být jednotná a ti, kdo nesouhlasí s nastoupeným směrem, by to měli říkat dovnitř strany, ne ven. Teď už máte opravdu na kahánku. Zažili jsme si to úplně stejně v ODS. Na kongresu v červnu 2013 nový předseda Fiala, který byl ve funkci teprve půl roku, jasně varoval, že pokud se strana bude dál hádat, prostě složí funkci a nechá ji svému osudu. Zabralo to. Sice nás opustilo pár "tradičních" členů (třeba "toxický" Petr Štěpánek, který se na tom kongresu rozhovořil hodně kriticky), ale kondici strany to pomohlo.

3) Podivný program - třeba v Praze slibování všeho zdarma vůbec nezabralo. Působili jste trochu jako umírající Unie svobody, když najednou začala slibovat legalizaci marihuany. Stejně jí to k ničemu nebylo.

8 0
možnosti
VB

Paní Valachová, poškodila jste školství inkluzováním a obrovským zvýšením výdajů i byrokracie, udržovala korupční systém na ministerstvu a dovolíte si veřejně vystupovat?

Choďte kanály.

12 2
možnosti
RC

Vlada ANO a CSSD kdekoliv je sebeznicujici. Jak na centralni urovni, tak treba v Praze i v jejich mestkych castech.

6 2
možnosti
JG

J40i14ř61í 95G17a72n95o

9. 10. 2018 10:43

Velmi optimistické, ale mimo realitu. Že ČSSD utrpěla porážku, je nezpochybnitelný fakt. Spíše bych očekával rozbor chyb, např. vstup do vlády s komouši, podlézání Babišovi, Zemanovi, špatní lidé na kandidátkách, nic neříkající volební témata, ale takto napsaný článek mě připomíná 70-desátá léta minulého století a také fanatickou podporu součastnému předsedovi, který by měl přijmout zodpovědnost a ne se trapně vymlouvat, že takovou už stranu převzal. Jako kdyby dříve ve vrcholné politice nebyl. S takovým přístupem ve volbách skončíte pod 5-ti procenty a to zcela oprávněně.

5 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik