Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Při vší úctě, Vaše příspěvky nabývají identickou bizardnost, jako u K.Konečné za KSČm. U ČSSD je sebezničující kopec neuvěřitelností ! = Na koho vůbec strana cílí? Kdo je jejich typickým voličem? Evidentně Otec na MD stranu nezachránil, dělňas si v krčmě už moc nepokouří a Živnostník je Parazit. Oligarcha si převzal levicové téma, aby lebedil. Nočního vlka - Šílence Foldynu nemám rád, abych nakonec uznal, že ještě nějakou tvář si zachoval, (abdikoval)! Vidím jediné řešení - Vše rozeberte s odborníky! Zeman se Soukupem nepochyně rádi poradí ! ... :-)

7 0
možnosti
VB

A Chocholoušek také.....:-)

2 0
možnosti
NM

...ať si podá ruku s Hamáčkem..!!

3 0
možnosti

Šíbři v Praze generující "playboye" typu Poche, Březina, Dolínek, ..., zajímající se jen a jen o své příjmy jako doklad personální politiky uvnitř ČSSD, genderpolitika jdoucí do absurdních výstupů, inkluze ničící kvalitu školství za peníze daňových poplatníků, Sobotkova salta mortale a jeho vstup do válek, v nichž byl na hlavu poražen, neznalost ústavy a zbabělost Štěchů, válka antizemanovců se zemanovci vedená veřejně, vřejné nekončící spory zda s Babišem nebo proti, válka neválka se Zemanem. A asi by se dalo pokračovat.

Sebereflexe žádná, hledání příčin debaklu tam, kde není - kdepak, zdá se, že dno může být ještě níže. Praha už dna dosáhla. Možná tu Prahu měl Hamáček na mysli, když sdělil, že se ČSSD odrazila těmito volbami ode dna.

Politici mají velice specifický vztah k pravdě a v ČSSD dnes obzvláště. ČSSD je dnes k politování. A přivedla se tam sama - upřednostňováním těch, kteří na to nemají a likvidací těch, kteří na to nemají. Praha je přece doslova výkladní skříní praktik ČSSD a v ČSSD.

5 0
možnosti

V závěru samozřejmě likvidace těch, kteří na něco mají.

0 0
možnosti

Současné ČSSD chybí hlavně silný lídr, který by měl alespoň nějaké charisma, protože co naplat, volební programy čte málokdo a většina voličů hodnotí strany podle toho, jak schopní jsou jejich lídři ve veřejných vystoupeních v TV, jak dokáží obhájit své názory, jak tvrdě si dokáží jít za svým. A poslední takovým člověkem v ČSSD byl, ať se to někomu líbí nebo ne, Jiří Paroubek.

2 0
možnosti
PV

Volební heslo ČSSD by se dalo shrnout do jednoho: Dokážeme utratit jakékoli množství vašich peněz

A někteří se holt na tento primitivní populismus ještě chytili....

Vám se vaší inkluzí podařilo významným způsobem zničit školství, ještě počkáme, co za prasárny na ministerstvu zahraničí vyrobí Poche se svým poskokem Petříčkem... a v dalším volbách bude pro ČSSD zcela vymalováno...

16 0
možnosti
SB

ČSSD se stala stranou, která jen rozdává z našich daní. Pod taktovkou odborů, které zastupují jen minimum občanů. Lidé to už prokoukli.

11 2
možnosti
JH

Hodně křččovitý opitimismus, hodný propagátorky šílené inkluze:-)

7 1
možnosti
PK

Nejsem volič CSSD, ale ocenil jsem, že šla s kůží na trh, místo aby jako další strany zůstaly v opozici a tak získávala body. to by přece bylo daleko jednodušší. Možná to jejím voličům dojde, někdy....

2 3
možnosti
PL

Jak píše Tomáš Flaška níže, sázka na to, že vše bude zadarmo je kontraproduktivní.

A zadruhé, zbavte se politických kreatur, které máte nebo jste měli ve svém vedení, jako to udělala ODS, teda s výjimkou Bendy a pár dalších výlupků, které si ponechali.

Za třetí, dělejte středovou levicovou politiku, ne levo-leváckou levicovou politiku.

Já ČSSD asi stejně nikdy volit nebudu, nicméně je od vás hezké, že přiznáváte volební porážku.

2 0
možnosti
Foto

A která strana v těchto volbách neutrpěla porážku?

0 1
možnosti
Foto

Vše má být přeci zadarmo - vaše vlastní volební heslo. A ukazuje se, že ani ta sociální demokracie za nic nestojí ;-),

12 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik