Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J23a31n67a 85M17a14l82a

18. 4. 2018 11:39

Taky inkluze je hloupost nejvyššího řádu!!Rv

7 0
možnosti
MD

....polemizuje s virtuální realitou...

1 0
možnosti
MD

Paní Valachová se stále tlačí někam kam nepatří, pronáší svá moudra o něčem čemu vůbec nerozumí a polemizuje s viruální realitou, kterou si sama vytvořila...Svým působením na MŠMT výrazně přispěla k volebnímu debaklu ČSSD. Chce to zopakovat ?

15 0
možnosti
JJ

Očekávám vysokou karmu tohoto článku! ;-D Jak jinak?

0 0
možnosti
PS

Váš experiment zapomněl na jedinou podstatnou věc a to je chování dětí. Víte učitele můžete naučit newspeaku, pod pohrůžkou vám učitel mile rád řekne jak je inkluze nádherná, ale děti jsou upřímné. Jiný žák tuto upřímnost pocítí každý den a výsledek nula kamarádů a pocit méněcennosti(protože možná za pomocí nějak stíhá učivo, ale v reálném světě jsou ostatní zcela jinde). Pokud jiný žák soustavně vykřikuje/směje se a to zcela beztrestně, tak to ostatní děti chápou jako křivdu, ve světle faktu, že oni dostanou poznámku. Tím se jiný žák stane ještě oblíbenější, ale na to máte průzkumy a několik asistentů, to nemusíte slyšet od někoho kdo to má z první ruky.

Mám i dobré zprávy, syn referoval o tom, že jiný žák už tolik nezlobí. Někteří učitelé totiž pochopili, že mu stačí nechat mobil. Elegantní řešení, třída má klid na učení a vše probíhá v mantinelech vašeho experimentu, jiný žák krásně "zapadl" a ve výroční zprávě se dočteme, že inkluze probíhá zcela bez problémů.

11 0
možnosti
JK

Chudák inkluze, to se musí cítit úplně stejně jako Kalousek. Navrhuji prohlásit, že za inkluzi může taky Kalousek a prostší část národa v tom aspoň nebude mít binec.

2 5
možnosti

J47a36k61u31b 37Š35o22l97c

18. 4. 2018 9:06

Kterou svoji kamarádku kam příště dosadíte?

4 0
možnosti
Foto

Nezbývá než doufat, že se ANO s ČSSD nedohodne a socani se na vládě podílet nebudou. Hlavně pro školství a finance by to bylo smrtelné.

15 0
možnosti
PK

Toto téma zde již několikrát bylo a tak se vracím k jednomu příspěvky matky:

Jako rodič zdravého dítěte mne zajímá, zda budou pokryty jeho potřeby a využit jeho potenciál. Nechci, aby ho už v tak přeplněné třídě rušilo a zdržovalo dítě, které potřebuje speciální pozornost a učitel mu ji logicky nemůže dát. Nechápu, proč se tu potírají potřeby nadaných.

20 0
možnosti
Foto

Díval jsem se do diskuze předchozího blogu paní Valachové nazvaným:

"Kam mizí miliardy ze školství?" Diskutující tam zmiňují inkluzi svovy klasika přesně ani jednou. :-/

7 0
možnosti
TM

Slovy klasika: Kec. Citace: "Zajímavé téma. Moc to nesleduju, ale nejdou peníze na inkluzi ?"

1 1
možnosti
AM

A31d66a98m 24M68a34l37ý

18. 4. 2018 8:15

Tomu se říká manipulativní technika vložit oponentům do úst něco co neřekli a pak to vyvracet.

Nejsou peníze na platy učitelů? Může za to inkluze! Nejsou peníze na křídy? Inkluze! Studentstvo neví, co se stalo v roce 1948? Inkluze!

Zdroj: https://katerinavalachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=659050

No to někdo tvrdí?

Prostě školství je dlouhodobě vedeno špatně. Toť vše.

21 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik