Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kromě iluminátů, Sorose a Gatese nezapomeňte na židobolševickou kliku, to vždycky zabírá.

4 0
možnosti
PK

Vaše působení na Ministerstvu školství způsobilo jen velké škody (zpatlaná inkluze, rozkrádání pěněz pro sport na kterém se , podle veřejných médií , podílela vaše kamarádka atd.) Zkuste raději dělat nějakou skutečnou práci,mohla byste třeba pomoc v domovech důchodců a tím skutečně lidem pomoc !

24 1
možnosti
JP

Sociální demokracie, které jsem nikdy nebyl voličem a nejspíš asi ani nebudu, by si zasloužila nové vedení, které není spjato s kolaborací (v tom nejhorším slova smyslu) s hnutím řízeným estébáckým grázlem likvidujícím právní stát. Ti, kteří kolaborovali ať ve vládě nebo ve Sněmovně, pokud mají trochu trochu sebeúcty v sobě, by měli zalézt a neukazovat se.

0 0
možnosti
AN

sociální demokracie spolupracovala s ODS, s Lidovci, s komunisty...proč by nemohla spolupracovat s ANO? :-)

3 0
možnosti
AN

bylo by dobré přidat si na vizitku příjmení za svobodna...jako to má Majerová-Zahradníková nebo Pekarová-Adamová...:-)

0 0
možnosti
PD

paní Valachová, vaši kandidaturu nebudu zpochybńovat, to je Vaše věc. jen dvě poznámky: sociální demokracie historicky vždy měla stát na straně zaměstnanců )tak jako lidovci stojí na straně zemědělců a venkova, ODS na straně podnikatelů a TOP na straně živnostníků...tam mají svůj většinový voličský potenciál. Ovšem ohledně daní předvedla socdem kotrmelec vzad, kdy vystupovala proti po letech konečně prosazovanému snížení daní u zaměstnanců. Jak možná sama tušíte, tak volby vyhrává "ulice", tedy většinový volič a to platí pro všechny strany. A pro tohoto voliče je vyrovnaný, schodkový nebo přebytkový státní rozpočet něco neuchopitelného, o čem můžou diskutovat akorát tak salonní ekonomové. Voliče zajímá jeho aktuální obsah peněženky. tak to prostě je. tedy z tohoto plyne, že ne že získáte dvoucifernou volební porci, vy asi ani nepřelezete potřebných 5%. Zásnubní tanečky se stranou zelených dávají tomu absurdní tečku, protože volební elektoráty vašich stran jsou vzdáleni jako fanoušci Sparty a Slavie

15 0
možnosti
OU
JF

Těch linek by bylo opravdu více.

Třeba ta od Ladislava Mňačka: Jak chutná moc.....

5 0
možnosti
Foto

Hodně štěstí, ale jako ministryně školství jste mě rozhodně neohromila. Možná by stálo za to naznačit, jak hodně jste vevnitř defragmentovaní. Hašek volebním manažerem, jasný signál šílenství. Vaše setrvávání ve vládě také jen svědčí o snaze některých lidí sosat do poslední chvíle. Ať to vyhrajete Vy, Petříček nebo Hamáček, bude to Pyrrhovo vítězství, bohužel jste se takřka nevratně znemožnili. Pozdravujte bazénového Škromacha.

27 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik