Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Já vám to vítězství ze srdce přeju. Nejvyšší čas, aby šla ČSSD po volbách na trestnou lavici. Pak budete mít čas rozebrat, co všechno jste udělali špatně. A kdo ví, zda vám na to bude stačit jedno volební období. :-)

8 0
možnosti
Foto

J96i85r63i 86C23i49z

9. 4. 2021 11:00

Prominte pani poslankyne, ale CSSD budu volit jedine v pripade, ze predsedkyni bude pani Malacova, ktera pro obycejne obcany udelala 10x vic, nez predchozi ministri vsech vlad od r.89 dohromady. Vzdy jsem volil Zelene, ale ti se zproneverili svemu poslani a stala se z nich minigrupa ve vleku ODS, coz je pro me naprosto nevolitelna partaj prevlecenych bolseviku.

1 17
možnosti
VB

Jo, jo Venezuela se každé ráno probudí s tím, co by se mohlo dotovat, dát zadarmo atd. Jak příjemně se to poslouchá, že?

Někdo ty její nápady ale bude muset zaplatit.

13 2
možnosti
ZB

Valachové někdo napovídá, to nemá z vlastní hlavy. Ano, vláda nepomáhá středním vrstvám podnikatelů, ale velkým korporacím. Co ale s tím chce Valachová udělat? ČSSD nevyhraje volby a bude dokonce ráda, když se dostane do PS. S Valachovou v čele ČSSD ta šance ještě navíc klesá. Takže Valachová jen vypustila článek, informace jí dodal někdo jiný a sama musí vědět, že ničemu nepomůže. Pardon, možná pomůže sama sobě do funkce v ČSSD. Ale tato strana je možná již mrtvá!

0 1
možnosti
MV

M71i76l58a82n 41V71i75k

9. 4. 2021 10:51

Silné halucinace...to pak bude probuzení!

2 0
možnosti

Že by náhlé procitnutí či osvícení. Ale jděte...

Jste fakt veselá kopa.

6 0
možnosti
JN

Na rozdíl od některých nesmiřitelných kritiků níže v diskusi Vám držím palce, protože v porovnání s Hamáčkem a Petříčkem mi vycházíte jako nejlepší(respektive nejméně nejhorší) volba.

1 4
možnosti
Foto

Jistě, vždyť její působení coby ministryně školství, to byla bomba;-D;-D

8 1
možnosti
MF

Dobře, jen bych si rád ujasnil, co přesně dle vás znamená dvouciferné číslo? ;-D

0 0
možnosti
KS
Foto

Paní Valachová, jako právnička jistě víte, jaká je u nás situace s vymahatelností práva. Dlouhodobě. Ve Vašem programu jsem nenašel jediný konkrétní návrh. Jak jistě víte, ten stav není způsoben jen množinou lidských faktorů. Inspiraci lze nalézt ve vyjádřeních bývalé presidentky Soudcovské unie nebo i v konkrétních návrzích v petici spolku Rodiny obětí české justice. Demokracie, která přehlíží tak zásadní předpoklad k tomu, aby nezanikla, přestává být demokracií. Je to Vaši stranu, jež má demokracii v názvu, dostatečně důstojné téma?

9 0
možnosti
Foto

nejsem příznivcem ČSSD, ale tohle bych jim nepřál.

14 0
možnosti
Foto

Lepší než Petříček. Když ničím jiným, tak aspoň vzezřením.

0 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik