Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Paní Valachová, přál bych Vám osobně i straně úspěch, jelikož jste tradiční partaj a konstruktivní opozice je třeba, ale proč si nepřiznáte, že za Váš očekávaný debakl ve volbách si můžete sami? Bouchnout do stolu jste měli už před lety, kdy Vám intrikující prezident Zeman začal diktovat, koho smíte mít na ministerských postech. Populisticky nesmyslná politika paní Maláčové tu nemohoucnost jen znásobila a ČSSD nyní spíše působí směšně. Ten úspěch, který Vám přeji, je abyste se nedostali do PS, protože jedině taková obroda Vás donutí, abyste se stali sebevědomou stranou. Paní Maláčovou umravněte, prosím. Ještě dlouho bude trvat, než si zcela zodpovědně budeme moci dovolit zkracovat pracovní hodiny, natož týden. Tím si koupíte opravdu jen někoho, kdo neumí do pěti počítat.

7 1
možnosti
ZH

Mě by docela zajímalo, kde nastává u takovýchto spolků (firem) bod zvratu, kdy se do čela začínají dostávat neschopní (či všehoschopní) lidé a spolek (firma) jde ke dnu? Existuje na to nějaká studie?

18 0
možnosti
MS

Ano, taková studie skutečně existuje, sepsal ji vážený a vzdělaný profesor C.N.Parkinson, vzdělaný ve spoustě oborů. Vřele doporučuji, populární forma je k sehnání pod názvem "Zákony profesora Parkinsona".

Shoda jmen se slavným lékařem je čistě náhodná, nebojte :-D

A spousta věcí z této knihy skutečně "sedí jak prd.l na hrnec" nejen na ČSSD, ale třeba i v naší firmě, kde sleduji podobný vývoj k byrokratickému konci už přes 25 let...

A základní (úřednické) heslo?: "Každá práce trvá tak dlouho, kolik je na ni k dispozici času"

0 0
možnosti
Foto

Mne vaše kandidatura nedráždí, mne pobavila. Zejména velmi sebevědomým prohlášením (spíš naivní pohádkou) o dvouciferném volebním výsledku a mým, spíše jen, dojmem, že do pozice Fénixe dokáže socany dostat poněkud jiná osobnost, ale to je věc názoru. Jinak je mi celkem lhostejné, kdo bude dál dělat Babišovi podržtašku, protože jinak se přikláním ke zde již publikovanému názoru, že by levicoví voliči měli mít koho volit. Obávám se však, že si budete muset vyzkoušet mimoparlamentní činnost.

20 1
možnosti
Foto

A co na to soudružka Kratochvílová?

4 0
možnosti
VB

Proč kandidujete to tedy nevím a nechápu. Po kauze s dotacemi jste měla odejít z politiky a chodit kanály. Jste taková další Neumanová.

23 0
možnosti
Foto

S tím, že Neumannová byla ta, co se nechala zneužít, ale paní Valachová za tím šla sama...

6 0
možnosti
JH

"Ještě bych tam přidala ilumináty, Sorose a Gatese, aby to bylo šťavnatější."

Valachová stačí.

5 0
možnosti
MK

Moje mamka uci uz 30 ve skole, takze mam realne informace z prvni ruky. V podstate na pani Valachovou vsichni ucitele vzpominaji jako na nejhorsi ministryni skolstvi v historii (inkluze, obri narust administrativy, s kazdym spatnym studentem hrozne babrani) - takze vyuka se de facto stala az vedlejsi cinnosti ucitele a dulezite je hlavne papirovani. Schopnosti jste tedy jiz prokazala a za me tudiz jednoznacne KANDIDUJTE, at CSSD klesne pod tech 5% a mame klid.

43 0
možnosti
ZH

Také si myslím, že její namyšlenost a ego rostou do nebe, takže pod jejím velením mohou čekat ČSSD časy velkého zpytování. :-)

5 0
možnosti
PD

Nevím proč, ale po druhé lince mi naskočil název jednoho dílu ze seriálu Major Zeman: Bílé linky... Je to pořád dokola, pokaždé se najde někdo, kdo přijde s ohromujícím nápadem zachránit sociální demokraty, jenže v následujících volbách je zisk hlasů zase o dost menší a strana se musí spokojit s přisluhováním v koalici. Straně už nikdo soudný nevěří, spojení se Zelenými je vzhledem k odlišnému elektorátu úplně mimo, aspoň podle mého názoru. Příčiny neodvratné neobliby hledejte v exotech (namátkou jmenuji ty z poslední doby, výčet minulých by taky stál za to), jako jsou podplukovník u hasičů Hašek; Hamáček s Maláčovou, kteří jsou ve vládě, ale zároveň pomrkávají na potenciální voliče, že to není jejich vláda a oni za nic nemůžou. ČSSD se změnila ve stranu bez názoru, která nemá co nabídnout a jako tonoucí se chytá bizarních stébel, která vyvolávají spíše útrpný než jízlivý smích.

12 0
možnosti
PD

Začátkem konce ČSSD byla snaha vlézt do jakékoliv vlády, za jakýchkoliv podmínek. A menšinová vláda s Babišem je politickou smrti.

7 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik