Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Cssd byla naposledy volitelna za p. Paroubka. Spojení se stranou zelenych bude pro stranu smrtící.

3 2
možnosti
DN

Paní Valachiva se svou inkluzí poškodila velmi školství. Vůbec nepochopila, ze některé děti nechtějí být v tzv normální třídě s normálními dětmi. Dítěti, které nejde učení / a nemůže za to/ a má před sebou srovnání s ostatnimi dětmi naprosto ponici dušičku. Paní bývalá ministryně vše viděla pouze svyma očima. Nebyla schopná vnímat svět z pozice nemocného dítěte, které je nešťastné v prostředí, které je pro něho cizí.

8 1
možnosti
PN

P79e17t15r 75N37o59v15á36k

9. 4. 2021 21:57

Asi vůbec netušíte o čem inkluze doopravdy je... a to že tzv "inkluze" tu byla už dávno před tím než se to pojmenovalo a než se proti tomu začli bouřit všemurozumící rodiče, to asi taky nevíte ;-)

1 4
možnosti
MV

M53i90l79a86n 63V14i43k

9. 4. 2021 18:25

Tak se z těch halucinací SNAD probrala..

5 1
možnosti
Foto

Hmmm, no obávám se, že jste naše školství poškodila nejvíce ze všech porevolučních ministrů (ta inkluze, to byla minela tedy pořádná, rozkrádání dotací ve sportu, to byla také kvalita jen co je pravda, ...) Takže pokud vyhrajete, mám za to, že úspěšně dostanete ČSSD pod 5 procent, což nebude zas tak velká škoda. Za mě tedy, já Vaši kandidaturu plně podporuji.

11 1
možnosti
MN

Masové dotování velkých korporací ? Jste schopna to nějak rozvést ? Vždyť nemáte znalosti ani na řízení stánku s teplými párky. Rozpočet soc-dem. Ministerstvá práce a sociálních věcí je v posledních letech takový, jako před 15 lety celý rozpočet ČR ! Kam zmizely ty miliardy Kč ? A co Pelta s Tykačem, jdou s Vámi ?

7 1
možnosti
MP

jak se má Simča Kratochvílová ?

4 0
možnosti
RC

ad "Potvrdili mi, co jsem si myslela – během posledních let, nejen v krizi, ale již dříve – došlo k postupnému rozvratu české ekonomiky."

Jenze ti ekonomove vam potvrdili to, za co nesete spoluvinu. Za roky 18-19 narostly vydaje rozpoctu o 270 mld. Takovy rust trval predchozim vladam 11!!! let.

Co byla jedna z prvnich veci, ktere Babis jako minfin resil po nastupu do funkce. Dotovani vlastniho byznysu - repky. To melo v roce 2015 skoncit a Sobotkova vlada (a nasledne i ty dalsi) to jen prodluzovala a prodluzovala. A to presto, ze se jiz vi, ze biopaliva prvni generace vic skodi, nez pomahaji a EU uz je davno proti nim. To jen na ukazku.

7 1
možnosti
Foto

Kam čert nemůže, nastrčí Aleše. :-)

3 0
možnosti
FZ

Za spojení s agentem Burešem se vaše strana snad do parlamentu nedostane a potom bude jedno kdo se stane předsedou.

4 1
možnosti
Foto

Vážená paní, nechápu proč podléháte iluzi, že jste lepší tváří ČSSD než červený svetr. Vaše dosavadní působení ukázalo, že jste v politice hlavně kvůli korýtku a na to začínají být voliči alergičtí.

Celá Vaše partaj se stala nevolitelnou hlavně díky vyloženě hloupým ministrům (to je takové malé, ptát se kde na to vezmeme) a podpoře diktatury ANO výměnou za korýtka...

Ono je v podstatě jedno, kdo povede ČSSD do voleb. Přes pět procent se asi nedostanete a pokud to vyjde, nedosáhnete ani na ty tři, která zaručují prachy na provoz... a tím by mohla být zakončena jedna etapa...

9 2
možnosti
IM

I15v68a86n 12M21i22n80á12ř

9. 4. 2021 12:33

Proč vy Socani - historičtí předchůdci komunistů, máte stále neodbytný pocit, že jste pro tuto zemi nepostradatelní ?

20 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik