Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Chudoba, exekuce - To vše je důkaz, že stále žijeme v demokratickém státě. Lidé mají již 31 let možnost rozhodnutí, jak tedy budou žít. V práci jsou k obdivu lidé, kteří berou přesčasy a makají. Hospodaří cestou Selského rozumu - Chudoba je jaksi míjí.

Objevilo se i 10% kmenových zaměstnanců, kteří pravili, že je to tak nebaví ! Budiž jim pochvalou, že své potíže přiznávají. Muž plodonoš po návratu z Německa byl zaskočen ! Dohledáním, jako neplatič alimentů - exekuce. Dobrý syn rekonstruoval invalidnímu otci koupelnu - jaksi mu i přikoupil auto a televize - exekuce. Dobrá žena si kupovala lásku gamblera, přece jki slíbil, že sázet již nebude! Ona vsadila blbě - exekuce . Citrony a mandarinky se na displeji jaksi neobjevily ... !

Ti lidi to udělali ze své svobodné vůle - rozhodli si život zkomplikovat. I zvesela si radí navzájem, jak úspěšněji dojít do osobních bankrotů. Jedno mají společné - Věřitel je zloduch, třeba jej nějak vypéci. Pracovat - brát přesčasy nemá smysl - On jim to zase sebere, necita jeden. Řešení existuje - Tedy často choří - ČSSD jim život zpříjemnila Karenční dobou. Nemá to chybu ! Věřitel je dále olupován, podobně řádný nemocenský pojištěnec ! Zaměstnavatel má hlavu v pýru - Práce je dost, no zase lidi nejsou. Samozřejmě, jsou nebozí a je třeba jim pomáhat ! Chudoba, exekuce - To vše je důkaz, že stále žijeme v demokratickém státě - Funguje to ! .. :-)

8 1
možnosti
Foto

R^ V

Citrony a mandarinky se na displeji jaksi neobjevily ... ! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik