Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak se zasaďte o to, ať se vrátí německy mluvící Boemen.

0 0
možnosti

J75i95r84i 14V34r89a71b24e25c

12. 5. 2020 13:24

S původním obyvatelstvem by tam určitě problémy nebyly. EU[>-]

2 0
možnosti

zapomínáte na to, že rodiče těch dětí někde pracují a tím, že jsou s dětmi doma, tak v zaměstnání chybí a musí tu jejich práci odvést ostatní co mají děti velké nebo nemají žádné. Tito lidé pracují za ty, co jsou doma a nemohou si vzít dovolenou. Chodili do práce v té nejhlubší karanténě. Pak v červenci přijdou do práce ti, co byli 3 měsíce doma a budou chtít dovolenou, protože přece na ni mají nárok. Tohle bude ještě zajímavé.

0 0
možnosti

jo, to jste nadhodila správně, to ještě v pracovních kolektivech pozvedne náladu, třeba ve zdravotnictví,které si nemůže vzít celozávodku

0 0
možnosti
Foto

Dcera bydlí v pohraničí, v bývalé německé vesnici, kam e stěhují lidé z měst, kde probíhá výstavba nových domů. Bydlí tam lékaři z Krajské nemocnice, lidé s vyšším vzděláním. Pokud tam přijedete, tak děti si hrají na louce mezi krávami (odněkud ze Skotska), jsou bez roušek, vzájemně se navštěvují. Rodiče roušky nenosí schází se spolu u restaurace, spolu s turisty, kde se pivo od začátku stavu nouze podává oknem, chodí si tam pro jídlo do jídlonosičů, aby jim hospoda nezkrachovala, o velikonoce si udělali táborák bez roušek. Tak nechápu, proč by děti nedaly do školy. Já také bydlím v pohraničí.

0 0
možnosti

Do Sudet se kdysi stěhovali ve velkém lidé, kteří v životě nic moc nedokázali, byli nevzdělaní a chudí. Najednou měli možnost dostat se k domům i s vybavením zadarmo nebo skoro zadarmo. Tak pochopitelně šli. A tito lidé, kteří neměli žádný vztah ke vzdělání, práci a majetku měli děti, které vychovávali stejně. A ti měli další děti. Napravit to je záležitost ještě mnoha a mnoha generací.

5 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,92
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik