Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Měla byste se zejména omluvit pedagogům za inkluzi, kterou jste zavedla a způsobila tím obrovské škody a problémy ve školách ale i postiženým dětem.

1 0
možnosti
ZJ

.... no - tak vy, vaše soudružkyně Maláčová a vůbec celá ta vaše partaj - jak jste i v minulosti nám mnohokrát předvedli - se ,,masivního schodku" SKUTEČNĚ NEBOJÍT.viz váš expředseda Špidla .... ,,zdroje jsou". Problém máte pak vždycky s tím, kdo tu sekeru zaplatíRv:-(!!

2 0
možnosti
Foto

Šlo by to i při 51 poslancích a furt.

2 0
možnosti
LH

Valachová by měla hlavně držet hubu a vůbec k ničemu se veřejně nevyjadřovat. Její podíl na devastaci úrovně vzdělávání je obrovský!

2 1
možnosti
TM

Hruška by měl hlavně držet hubu a vůbec k ničemu se veřejně nevyjadřovat. Jeho podíl na devastaci úrovně diskusí je obrovský!

0 2
možnosti
Foto

Co se EET týče, je nutné zbavit jakéhokoliv přenášení papírů z místa na místo.

0 0
možnosti
Foto

Z nutnosti zákazu jakéhokoliv přenášení papírů plyne ponaučení, že každý poslanec musí mít svou vlastní roličku toaleťáku (a rozhodně ji za nic na světě nebude nikomu půjčovat)!!;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,91
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik