Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J11a21n 62R18á86ž

19. 10. 2019 17:32

Paní Valachová nás stále a dlouhodobě přesvědčuje o své jedinečné genialitě.....ale nějak to nefunguje.

0 0
možnosti
Foto

Proč nám paní exministryně Valachová raději nenapíše, (proč všechno to a spoustu věcí dalších, o jakých zde téměř dva roky s nadšením píše) - nemohla realizovat v době, když seděla v křesle ministryně?? Patrně naivně doufá, že i přes 5 procent preferencí se ČSSD do nějaké další vlády opět dostane a paní Valachová ještě ke všemu bude (jako absolutně nepostradatelná) - znovu ministryní. ;-ORv;-D

0 0
možnosti

Paní Valachová právě zahajuje kampaň za zvolení hejtmankou Jihomoravského kraje. Asi si v budoucnu zde přečteme další snůšky frází.

0 0
možnosti
MV

Nechcete si raději místo křišťálové koule zaplatit nějaký kurz sebereflexe a pokory? A nechat si od někoho vysvětlit alespoň základní česká přísloví...

Třeba:

Mlčeti zlato.

Zloděj křičí chyťte zloděje.

1 0
možnosti

Přesně tak. Co se týká inkluze, tak se paní exministryni ta koule asi zrovna zakutálela, nebo rozbila.

0 0
možnosti
Foto

Tak je předškolní výchova přínosem pro děti nebo jsou tam jen tak odložené pokud jsou maminky doma - to si napřed ujasněte.

A jinak samozřejmě poviná garance umístění 2 letých dětí je absolutní ekonomický nemysl z pera ČSSD jeednak ty maminky nepřinesou do rozpočtu ani tolik kolik by stály ty místa ve školkách (provozní náklady) protož by každá školka musela počítat s místem i pro ty kdo chtějí mít 2 či 3 leté doma. Tedy by podle toho muselo být ísta, které se musí otápět a udržovat, musely y se vzdělat a zalatit učitelky, kuchařky, školnice,...nejen pro ty co chtějí dát děti do školky, ale pro všechny.

Pro malé obce by to mohlo být až likvidační

A ssamozřejmě nikdo nebrání jít maminkám do práce kdykoliv po porodu, jen si musí školku zařídit samy.

Když po těch místech bude poptávka obce je zřídí, ale nemusí je zřizovat i pro ty kdo děti do školky dát nechtějí.

0 0
možnosti
LC

V naší venkovdské školce znamenala inkluze jednoho downika a dvou dvouletých dětí přijetí jedné asistenky a jedné učitelky. A to se vyplatí! Jo a mamky jsou samozřejmě doma.

1 0
možnosti
LC

Už dost! Už přestaňte!

4 0
možnosti
LV

Já nevím, některé školy nemám, ale snižování počtu dětí ve třídě, kde jsou "dvouleťáci", už platí. Počítá se jeden dvouleťák na dvě kapacitní místa, takže pokud máte ve třídě např. 5 dvouletých, můžete tam mít celkem max. 19 dětí místo 24. Nebo se pletu?

0 0
možnosti
MV

Nepletete. Je to tak. Jenže to v už kouli nebylo.

0 0
možnosti
MB

Předurčovat dobro je situací spletitou. Dobře, předškolní výchovu řešili ve staré Spartě! To ovšem byla doba drsná, naštěstí naše řešení existuje ! V mateřských školkách se bude - Přímo rodit ! Vyřeší se tím kopec problémů !. Od porodů domácích - Dítě bude prakticky ihned v domácím prostředí, personál bude po ruce, žádné převozy s riziky! Otec, který se nezúčastní příchodu dítěte a nepobude s ním na MD se zakáže podíl na státním příspěvku. Naopak, otce nezvěstného nahradí otec jiný a zazálohuje to za něj. Tak to bude lépe. Dítě bude šťastnější a bude si hrát i s koulí křišťálovou ! Až poporoste, svou kouli si odkutálí do školních škamen - Bude zainkluzováno ! Vše je vymyšleno bezva - děkuji ... ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,91
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik