Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Bylo by fajn argument závěrečné věty rozšířit o údaj jaké jsou výdaje rozpočtu na školství teď. A vypovídací hodnota by byla ještě vyšší když by se bral jako podstatný údaj o poměru učitelského platu (klidně za jednotlivé skupiny, tedy žádné průměry obsahující profesory a ředitele, ale bezne kantory) k běžným mzdam vysokoškoláků v zemi a to se porovnalo s čísly jiných zemi. Jinak je to argumentace málo vypovídající, což je Škoda. Ono ani nelze hledět má rozpočtového položku za školství přímou jejího procentního podílu na rozpočtu státu, protože vlivem jiných cen stavebních prací (nižších) je toto číslo méně vypovídající. Argumentace hezké mladé ženy bývá působivá sama o sobě, je ale proste rozumne problém skutečně nejprve pečlivě analyzovat a pak o něm teprve hovořit s psát: Ti však neznamená, ze bych vám zazpíval, když se ozvete proti tomu, když noviny a nebo jiní politici lžou či překrucují.To jste jiste udělala dobre. Je ale fajn byt si přitom vědoma co je jeste oprávněně odmítnutí nesmyslu a co už nepřesný výklad. Jinak bychom se v tom stále plácali. Tak good luck!

0 0
možnosti
MG

Oprava: zazlival ne zazpíval. Zatracený automaticky editor A podobně jiné.

0 0
možnosti
MR

Zrušte inkluzi a máte 13 miliard Kč. S asistenty se roztrhl pytel. Učitelům na středních a základních školách v minulém školním roce pomáhalo s problémovými dětmi už 17 725 asistentů.

19. 10. 2018, 18:07

Jiří Mach, Právo

4 0
možnosti
RB

Ta nechodí kanály? 8-o

2 0
možnosti
MV

"Mohu všechny ujistit, že k takovému rozpočtu má české školství skutečně ještě dost daleko."

Děkujeme za ujištění. Není to náhodou výsledek i Vaší práce? Nebo Vy jste to dělala všechno dobře a ostatní Vám to tak ošklivě hatí?

Znáte pořekadlo "Mlčeti zlato"?

3 0
možnosti
PV

P23a81v29e14l 47V25é41b59r

4. 10. 2019 8:24

Že máte, paní Valachová, žaludek se neustále vyjadřovat ke školství, které jste zdevastovala!

1 0
možnosti
Foto

Sociální demokraté mají vnitřní potřebu se neustále vyjadřovat i k tomu, co měli původně s mandátem voličů napravit a místo toho to pro svou neschopnost (neboť ČSSD má schopnost pouze planě o práci žvanit!) - pěkně podělali. Až paní Valachová přijde na to, že také v ČR se peníze vydělávají a nikoliv, že se nevzdělaným nemakačenkům zdarma ROZDÁVAJÍ - bude ve státní kase peněz dost. !!;-(:-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,79
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik