Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

To že jste vybuchla Vy ještě nemusí nutně znamenat že vybuchne všechno.

0 0
možnosti
BJ

Paní Valachová, systém financování středního školství, to je, čím víc má škola žáků, tím víc peněz dostane,způsobil, že se na tyto školy dostávají i tací žáci,kteří tam nemají co dělat. Proto se snižují nároky na studenty, proto se pořád odkládá povinná maturita z matematiky a jen proto, aby byla škola hodnocena jako ůspěšná, odmaturuje skoro každý. Váš nástupce už zase uvažuje o odkladu maturity z matematiky , chcete zase přidávát učitelům, proč, když nedokáží připravit studenty k maturitě, ředitelé povolují studentům místo učení chodit na demonstrace atd. Ano, výbuch bude a nejen ve školství, ale i v ČSSD po volbách a to ne jen proto, jak Vaše strana vede školství, ale i proto, jak vedete ministerstvo soc. věcí a zahraničí

1 0
možnosti
MB

Máte pravdu - "Výbuch bude v pět". Oblíbený film pro děti a mládež. Scénář a zároveň v hlavní roli - Kateřina Valachová. .. :-)

2 0
možnosti
MV

Dovolím si reagovat heslem ze slovníku, které ve vaší, jistě báječné, partaji zcela jistě nikdo nezná:

Výraz sebereflexe je sice poměrně známý a používaný, ale v tradičních českých výkladových slovnících (PSJČ, SSJČ, SSČ) se neobjevuje.

Vysvětlení, co je sebereflexe, ale najdeme ve Slovníku současné češtiny od nakladatelství Lingea, kde je tento výraz definován jako „přemýšlení, rozjímání nad sebou samým“. Velmi často se objevuje ve spojeních typu „nedostatek sebereflexe“ nebo „schopnost sebereflexe“.

Ten člověk vůbec neví, co je to sebereflexe.

Upřímně řečeno, čekal jsem od jeho projevu hlubší sebereflexi.

A na závěr přidám jedno staré přísloví které vás a vaše kolegy také míjí:

Potrefená husa se vždycky ozve.

Hezký den.

2 0
možnosti
VH

To je zajímavé: každým rokem vzrostou platy učitelů o t + n procent (t - růst tarifů, n - růst netarifů, v procentech celkových příjmů).

Přitom je křik, že sice učitelé dostali oněch t procent, ale netarif "se někde ztratil". Kde asi, když celkový průměr vzrost o obě části??? Rád bych věděl, co odpoví kantoři, kteří ten nesmysl vykřikují (a osobují si právo poučovat mé vnuky). Stejné bych se rád dověděl od některých exministrů.

1 0
možnosti
Foto

vy jste k tomu výbuchu velkou měrou přispěla

4 0
možnosti
Foto

Měli jsme tu "na venku" o prázdninách vnuka. Má za sebou 6 let školní výuky. Prospěchem patří k těm lepším ve třídě. Když jsem s ním byl v přírodě, neuměl pojmenovat nejběžnější stromy a v polích určit, jaký druh obilí na nich roste. Nevím, co se tak asi mohou ve škole učit.

6 0
možnosti
VH

Pane Bicero, já jsem na tom v téměř osmdesáti podobně. Jsem prostě kluk z města. Jestli myslíte, že se někdy někdo takové věci naučil z učebnice, jste na omylu.

0 0
možnosti
ZK

Vy paní můžete jediné, zavřít ústa.

5 0
možnosti
JH

J52a74k15u18b 83H36o39z16a

24. 9. 2019 9:40

A jéje, inkluzivní Valachová zase promluvila. Víte, že minulý týden jeden inkluzivní spolužák mé dcery rozbil druhému hlavu o topení, protože se malinko nepohodli? Všichni dopředu věděli, že stát se to může a nejspíš i stane, ale holt inkluze je inkluze.

12 0
možnosti
JH

Paní exministryně, dovolím si osobní poznámku - při troše sebereflexe a slušnosti, by jste, zrovna vy, měla o školství decentně mlčet. Ale co vlastně čekat od těch věčně užvaněných sociálních demokratů, že!?

17 0
možnosti
JH

Vážně vás už berou jen v České televizi:-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 29,68
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik