Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P97e14t63r 39B49u43r12i53a70n

10. 4. 2019 13:34

Článek opět plný lží a polopravd ve stylu prodejní předváděcí akce na hrnce.

Např.:

-a dostal se i jenom do částečného problému, třeba párkrát nebyl schopen zaplatit, tak najednou stál před mnohonásobným dluhem a bez šance se ho někdy zbavit....paní Valachová, a jak je to s dluhem vůči státu, např. na sociálním anebo u VZP. Jaké penále, úroky z prodlení a o kolik naroste dluh takovému živnostníkovi, který není "párkrát" schopen zaplatit, prozradíte mi to? A buďte si jistá, že tyto dluhy jsou vždy vyjmuty z insolvence!!

Dál to snad nemá cenu ani komentovat. Viz tu představu o refinancování, kdy bankovní společnosti půjčí člověku s dluhem 50 000kč a exekucemi na plat podle vás 230 000kč. A kde by na takovou půjčku onen dlužník asi vzal příjem, nevíte, když má exekuce? Tedy je to protizákonné! atd...jako vždy levičácké populistické žvanění o okrádání těch poctivých vyžírkami.

3 0
možnosti
Foto

Nebylo by jednodušší tyhle všechny půjčovací firmy postavit mimo zákon a úvěry ponechat bankám s limitem úroku p.a. ?

0 1
možnosti
PB

P80e87t45r 15B83u97r76i13a38n

10. 4. 2019 13:19

Myslím, že nebylo. Protože pro banky platí naprosto ty stejné předpisy jako pro ony firmy, které ovšem půjčují menší částky a rychleji. Tím si se akorát tak bankám připravilo monopolní prostředí.

2 0
možnosti
Foto

Šmejdi jsou šmejdi, doslova a do písmene. Ale proboha, jsou svéprávní ti, co si u nich půjčují?

6 0
možnosti
MK

A nejhorší je, že někteří z nich se už dostali i do vlády a rozdávají z cízího a zadlužují stát. Jako ta, co má přezdívku Venezuela.

6 0
možnosti
ZK

No ale, pane Kavko, stejně tak paní Valachová když byla ve vládě. Rozdávala tak, že na to musela vlítnout policie. Já se na paní autorku nezlobím, naopak. Její partě Dienstbier, Sobotka, Marksová a Vladimír Ilijič Špidla, vulgo Zdroje sou, jsem i zatleskal, když se jim málem podařilo potopit stranu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,65
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik