Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Moc mluvíte. Už v nadpise. Úplně by stačilo říci "Už žádné dluhy".

Ale to se asi vaší straně nehodí do krámu, což?

0 0
možnosti
LM

Problém je v tom, že ČSSD je ve vládě přes pět let, v každém programovém prohlášení slibovala řešení nehorázně předlužené české společnosti, dokonce byl připraven použitelný návrh ministerstva spravedlnosti pod vedením Roberta Pelikána, ale přes všechno výše popsané poslanci přehlasovali Senát a schválili Nacherův a Malé paskvil, který nepomůže ani společnosti, ani dlužníkům, ani věřitelům, jenom mnoha miliardami nakrmí insolvenční správce.

Férově musím ještě dodat, že nešlo přímo o hlasy poslanců z řad ČSSD, dluhovou mafii kromě pravice podpořilo ANO, SPD a mnozí komunisté, ale pořád jste vládní strana a odpovědnost i možnosti máte.

0 0
možnosti
OP

Laciné plkání. Byla jste ve vládě, jste parlamentu a nejspíš si představujete, že když něco o do nebe volajícím problému napíšete, jste z obliga. Vy jste spoluautorem problému Rv

1 0
možnosti
JK

Úplně zpackaným zákonem vypustit exekutorskou chiméru a pak ji po letech řádění a obětech vítězoslavně krotit odstavečky v jiných zákonech. Podívejte to jsme rekové co?

Co takhle roztrhat zákon o exekutorech, vysondovat fungující mustr jinde, napsat úplně nový a tentokrát i s návazností do jiných zákonů. Hlavně dlužník není položka na exekučním popravišti a hlavně pokud někdo půjčí dlužníkovi víc na jistině + RPSN než je jeho reálná možnost v čase dluh splatit, je lichvář a má sedět.

Divím se těm, co mají dluhy splatitelné za několik svých životů, že jsou pořád v této zemi. Mnohdy jsou dlužníci učinění blbci, ale věřitelé, kteří toho zneužijí jsou jednoznačně zločinci.

Dokud tohle nebude v jasně zákonech, pak jedna dětská novelka nic neřeší. Položili jste si otázku, kdo jsou ti rodiče dětských dlužníků? Zaplatí za ně pokuty a jiné dluhy? Nejsou ti rodiče taky zadlužení? Jakmile začne dítě vydělávat nebude náhodou zahrnuto do exekuce svého rodiče? Jaký má vlastně vaše novela přínos? PRDLAČKY [Hláška mistra Hanzlíka z filmu Postřižiny]

1 0
možnosti
Foto

A co s těmi dosavadními dlužníky, po těch budou vymáhány dluhy podle dosavadního zákona?

0 0
možnosti
PB

To je ale paskvil, ten exekuční zákon, který ČSSD tehdy protlačila, že?

0 0
možnosti
Foto

Dětské dluhy nejsou nespravedlností, ale nesmyslem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik