Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blábol o tom, jak mnoha slovy ostatním sdělit, že je autorka úplně hloupá ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Ta ženská se zbláznila...............

7 0
možnosti

Neměl jsem ani silu dočíst ty blbosti co tam ta socanka napsala. Na to fakt nemám :-P

4 0
možnosti

J87a76n 95R14á63ž

6. 4. 2019 12:31

Mně stačily první dvě věty, abych se ujistil, že ženské hvězdy na nebi ČSSD ve složení Maláčová, Valachová i nadále budou dělat tuto stranu volitelnou jen pro ty, kdo chtějí nastoupit na cestu Venezuely nebo Řecka.

1 0
možnosti

Takže to shrnu.

Přiznáváte, že těch x desítek let ve vládě a v parlamentu neudělala ČSSD pro dostupné bydlení vůbec nic. Nu, hezký.

Dále, že je zde 20 000 dětí, kterým jejich rodiče odmítají umožnit normální dětství tím, že půjdou do práce a zajistí jejich potřeby.

A dále máte překlep ve větě: ...aby stát mohl garantovat bydlení každému, kdo projeví snahu a bude spolupracovat.

Správně má být: ...projeví snahu a bude pracovat.

A dále: ...A s tím ruku v ruce potřebujeme možnost oddlužení obyvatel za rozumných podmínek, protože to sníží závislost mnoha a mnoha rodin na sociálním systému,...

takže prosím pěkně, kdy a jaký zákon jste předložila ohledně toho, aby STÁT odpustil své dluhy fyzickým osobám? Protože pokud vím, tak dluhy vůči státu, např. na daních a pojištění, jsou vyjmuty z insolvence a musí se splatit do puntíku, že?

5 0
možnosti

J34a68n 37R28á37ž

6. 4. 2019 12:36

Valachová už v době, kdy dělala ministryni, dostatečně prokázala svůj "velký" smysl pro logické vyjadřování;-D

1 0
možnosti

Zapomel jsem podotknout jeden fenomen ze zeme "tvrdeho" kapitalismu. Zde je muj pribech.

Poridil jsem si hypoteku (mortage) na 30 let. Tim jsem srazil procenta na nejnizsi moznou castku. Hypotecni podnik (ne banka) si ohodnotil dum, ktery jsem chtel koupit. Pri me hotovostni castce 30% z jejich ohodnoceni, jsem dostal jeste slevu na procentech. Zde se k hypotecni splatce, pripocitava take pojisteni a dan z pozemku v kalendarnim roce. Cili znal jsem presne castku kterou budu platit mesicne jiz pri podepisovani smlouvy.

Zde neni nic neobvykleho, rikate si. A mate pravdu. Jenze....!!

Rozdil v teto hypotece oproti CR, je dvoji. Muj vek byl pri podepsani hypoteky v pulce sedmdesatych let. Druhy rozdil je NEMENNA mesicni castka z hypoteky po tu dobu 30 let!! Meni se jen castky za pojisteni a dane z nemovitosti. Presne v pri rocnim vyroci podepsani teto hypoteky. Tuto hypoteku je mozno splatit drive a bez penalty za skonceni smlouvy. Take pri prodeji teto nemovitosti, tato hypoteka konci. Novy majitel si musi najit nove financovani

Hypoteky v teto zemi jsou povazovany za zvlastni financni system s tvrdymi regulacemi. (poruseni techto regulaci statem bylo pricinou krachu hospodarstvi 2009). Jsou take investici, ktera NIKDY neklesne pod procentni vysi urcenou Centralni bankou.Tim jsou oblibene pro investici malych sporitelu. Inflacni zvyseni procent, prinasi vyssi prinos pro sporitele.

Zde je jeden z kroku v pomoci resit bytovou otazku. Co na to rikate obcane?

0 0
možnosti

Prosim - pribeh. Muj preklep.

0 0
možnosti

J79i39r95i 24T71i73c60h26y

4. 4. 2019 17:38

A uz je tu "socialni" bydleni. Co to znamena? Ze budu bydlet v drahem dome na ktery nemam? Budu bydlet tam, kde si to mohu penezne dovolit.

Samozrejme, ze se mame postarat o bezdomovce. Musi bydlet ve statnich bytech v drahych oblastech Prahy? Ne, umistime je v ubytovnach v levnejsich oblastech. Bohuzel. mnozi z nich radeji ziji na ulici v Praze.

3 0
možnosti

Vy, levičáci, abyste mohli přerozdělovat, jste schopni vymyslet právo na cokoli. Ale ve skutečnosti jedno vaše vymyšlené právo tajíte, protože to se vám nehodí do krámu. Jste totiž přesvědčeni, že máte právo ŽÍT NA CIZÍ ÚKOR A ZA CIZÍ PENÍZE.

Neexistují žádné státní peníze. Všechny jste sebrali lidem a rozdáváte tudíž z cizích kapes.

Pokud tedy vložíte peníze cizích lidí do státních bytů, těmto lidem znemožňujete si pořídit vlastní bydlení. Pokud uznáváte právo na bydlení, tak snižte daně, ať lidé mohou bydlet.

22 0
možnosti

Paní Valachová, čtete si diskuze pod svými blogy?

1 0
možnosti
Foto

K čemu? Ještě by mohla získat pocit, že dělá něco křivého, což také dělá. Ona má život ja korálek díky přesvědčení lidí, že daně jsou třeba platit.

4 0
možnosti

Právo na bydlení? Kolik lidí u nás, kromně bezdomovců nebydlí? On je rozdíl, když někdo zdevastuje byt, a to se stává většinou v těch které se pronajímají, a chce další, tak má problém. To není o nedostatku bytů, ale o nájemnících.

6 0
možnosti

Sociální (nebo také startovací) byty tady chybí. Tento typ bytu by měl být cenově dostupný pro méně majetnou část obyvatelstva, ale jeho vybavení a úroveň by také měly odpovídat jeho nižší ceně. Cenově dostupný ovšem neznamená, že by měl být zadarmo. Rozhodně by to nemělo fungovat tak, že se "socka" nastěhuje do bytu I.kategorie a bydlí tam prakticky zadarmo, protože většinu nákladů jí hradí stát formou různých dávek, včetně příspěvku na bydlení. Jak k tomu přijdou ti, kteří za stejný byt platí buď vysoké nájemné, nebo drahou hypotéku?

5 0
možnosti

Popsal jste krásně, že by byt měl "být cenově dostupný pro méně majetné a úroveň by mělo odpovídat nižší ceně". Jen nevím, jak takový byt vypadá. Je snad bez koupelny? Nebo bez kamen? O jiném vybavení dnešního bytu nevím.

A v tom je onen kec všech těch, kdo horují pro "startovací" či "sociální" byty: čím se budou tyto byty lišit?? Odpovím si sám: n i č í m , jen nájemným, dotovaným z kapes řádných občanů.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS