Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná paní Valachová doufá, že to evropské strašidlo nám ani tak nepromine státní dluh, ale především té její značně zchudlé ČSSD oněch 338 melounů za Lihový dům;-O!!

0 0
možnosti
Foto

A nepřipadá vám to příliš jako odměna pro mrtvého za jeho poněkud pofidérní služby.

0 1
možnosti
Foto

Tihle naivní etatisté a ještě navíc levičáci nemohou světu přinést nic dobrého. Nejděsivější na všem je to, že oni si myslí opak. Článek jsem nečetl, protože je to ztráta času, vycházel jsem jen z nadpisu.

1 0
možnosti

P38e62t31r 12B74u72r76i19a50n

15. 1. 2019 14:33

Vy byste, paní poslankyně, potřebovala nedostávat rok plat s tím, že tento dluh je právně nevymahatelný. Voni by vás ty opičky rychle přešly.

A propo, myslet si, že fyzická osoba je vždy apriori levičák a živnostník pravičák je taky dobrá darda. A vaše poslední věta: Já se obzvláště těším na to, jak se na oddlužení malých podnikatelů budou tvářit strany, které se snaží vytvořit dojem, že jsou „pro živnostníky“.

Zdroj: https://katerinavalachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=696313

Jako uvědomte si, že malý podnikatel dluží většinou zase jiným podnikatelům. Za zboží, služby...a státu!

Další perla: Určitě na světě není mnoho vyspělých zemí, kde se mohla z koruny dluhu zrodit zlodějská pohledávka za dvacet nebo padesát tisíc.

Zdroj: https://katerinavalachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=696313

Kdy už konečně přiznáte, že ty sta tisíce nafouknutých dluhů zařídila ČSSD svým exekučním zákonem? Ono těm "pravičákům", jak jim říkáte, jde především o zaplacení základního dluhu, nikoliv jeho nadsazené příslušenství.

5 0
možnosti

Exekuční řád nemá s "nafouknutím" pohledávky naprosto nic společného. Ale dokonce vůbec nic.

0 0
možnosti

RvVás je pro sociální demokracii škoda. Vy by jste měla větší úspěch v KSČM.

3 0
možnosti

.... stručná poznámka! Vážená p. poslankyně. Rozvážením,,dobra" jste již zcela vážně přehnaně postižená! Těm svým ,,motorům" zařaďte alespoň občas zpětný chod :-/. Všichni, nebo alespoň většina z nás jsme svéprávní,dospělí a určitě alespoň částečně vzdělaní lidé, kteří od Vás nepotřebují stále vodit za ručičku :-P!

5 0
možnosti

Dobrý nápad.

Neplatit daně, pojištění ... a stát mi to promine resp. zatáhne za mne.

3 0
možnosti

Heleďte - a co dluh na výživném? Tam bude také platit, že se prostě smázne?

3 0
možnosti

Vidím, že Vaše o znemožnění se,je neúnavná. Mám důstojné řešení = Nechť ČSSD zruší Peníze! Prolémy odpadnou Ihned - Lidé budou pracovat dle svých schopností a ochoty - Nabírat si potřeby dle možností a je to! Jako prvním, to navrhněte potomkům Altnera, pokud se rozčílí - Dejte jim oběd v Lihovém domě zdarma!:-)

6 1
možnosti
Foto

Proč diskutujete osobu, nikoliv téma. Představte si, že by takto někdo zacházel s ̈Vašimi návrhy na řešení nějakého problému, do něhož můžete neobyčejně snadno spadnout i Vy.

0 0
možnosti
Foto

vžijte se do role věřitele a možná budete přemýšlet jinak.

12 0
možnosti

Pokud se bavíme o úvěrech, věřitel je vždy v dobrovolném smluvním vztahu s dlužníkem. Je společný zájem dlužníka i věřitele, aby úvěr byl splacen.

Na hodnocení dlužníka dnes máme mechanismy a je poměrně snadné ověřit, zda je šance, že dlužník dluh splatí. Já osobně bych byl poměrně radikální - pokud by se v insolvenčním řízení zjistilo, že věřitel půjčil někomu peníze a z dostupných údajů věděl, že dlužních nebude schopen splácet, bude jeho pohledávka prostě smazána. Dobrovolně vhodil penize do žumpy, jeho problém.

Naopak, pokud dlužník podváděl při zjišťování schopnosti splácet, je to již dnes trestně postižitelné.

0 0
možnosti
Foto

A nebylo by také řešením stanovit, že povinnost splatit dluh i s naběhlým příslušenstvím nesmí překročit 100ˇ% částky, kterou si dlužník vypůljčil. Princip jednonásobku?

2 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 23,11
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik