Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A84d77a46m 64M33a18l63ý

10. 1. 2019 10:12

Snižte rodičům dětí daně.

Vaším cílem je však něco jiného (něž dát dětem obědy). Vaším cílem jsou vysoké daně a mít co nejvíc peněz na přerozdělování (a značná část těch přerozdělovaných peněz padne na systém přerozdělování samotný).

A tak je to se vším.

Proto: Snižte daně všem!

17 0
možnosti
PK

Sleva na daních resp. snížení daní u nízkopříjmových moc nepomůže. Ti daně neplatí. Dětský přídavek pro dítě do 6 let 500-800 Kč po novém. To mi ukázala "kalkulačka". V Německu zvyšují (návrh) ze 170 na 185 Euro. To projde. Opozice říká, že i to je kapka na rozpáleném kameni. Sakra rozdíl.

Tím neříkám, že zbožňuji paní Valachovou a chápu i protiargumenty - plýtvání, zvykání si od mala že je to "zdarma".

2 0
možnosti
Foto

Je to další nesmysl ze sociálně demokratické hutě. Sociálně slabé rodiny dostávají dost prostředků pro zachování existence a školní obědy, u kterých se platí třetina jejich ceny, je nesmyslem nevyužít. Hlad a bída, kterou třeba zažili lidé za 1. republiky u nás neexistuje a když tak slyším o vztahu dětí ke školním obědům, tak je to možná škoda.

7 0
možnosti
JK

J44i61r41i 53K74u54c38e97r90a

10. 1. 2019 10:03

Souhlasím s posledními třemi slůvky nadpisu příspěvku - ...ALE POŘÁD ŠPATNĚ - protože správně je samozřejmě nic a těm opravdu nejpotřebnějším pomoci adresně, uhrazením peněz přímo škole/jídelně; pokud tedy u nás opravdu jsou děti, pro které rodiče přes veškerou snahu a píli, přes veškeré odříkání si, nejsou schopni uhradit obědy.....

8 0
možnosti
VS

Ckyba je že ČSSD neskončila v propadlišti dějin

2 0
možnosti
Foto

Zajímá mně, jak budou školní jídelny řešit "technický problém", kdo má dostat obědy zdarma a kdo ne, když ne všude mají zavedeny čipové karty a vydané papírové lístečky (stravenky) děti jako náhodou několikrát po sobě spolehlivě ztratí. Budou mít snad kuchařky u výdejních okének pověšeny fotografie dětí, které mají dostat oběd zdarma??;-O

1 0
možnosti
VH

A co děti nepřítomné?

0 0
možnosti
DR

Je zarážející že ČSSD ještě nepřišla na to že pouze rozhazováním peněz všude možně jak večerníček noviny, opravdu ty ztracené voliče zpět nezíská.

12 0
možnosti
ŠM

spíše hladoví senioři než školáci.....

1 0
možnosti
MS

Jistě, zaplatíme dětem obědy, aby nezodpovědným rodičům zbylo na cigarety.:-/Rv

12 0
možnosti
Foto

Ti neodpovědní rodiče budou mít vždy na cigarety, protože si budou říkat, proč by mi mělo záležet na zdraví dětí, když ani českému státu na tom nezáleží.

V té podobě, v jaké má být uvedené nařízení uvedené v platnost, tak říká, že státu nezáleží na tom, aby bohatší rodiče měli děti.

2 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
22 1
možnosti
Foto

Obešel jste otázku ministra Engliše, který se vždy ptal, zda poskytování toho či onoho veřejného statku může pozitivně ovlivnit zdraví, kulturu a vzdělání národa. Pokud ano, hlasoval pro. A to už byl tehdy jo opatrný strážce státní pokladny.

0 0
možnosti
Foto

Českému státu by mělo jít o zdraví všech dětí, nikoliv pouze některých vybraných.

0 0
možnosti
Foto

o zdraví svých dětí by mělo jít především rodičům

10 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik