Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P98e11t76r 89T34o81m47e71k

19. 12. 2018 18:44

A co děláte paní Valachová, bývalá ministryně školství, pro to, abyste odstranila škody, které jste napáchala tou vaší nesmyslnou inkluzí?

1 0
možnosti
Foto

Oni tihle všichni páni ministři a ministryně ČSSD "úplně tadičně" všichni vědí na celém světě všechno úplně nejlépe, když jsou jako totální mimoňové a mimoňky již dávno mimo své vládní funkce. A když v těch vládních, skvěle placených funkcích seděli /-y/, byli /-y/ všichni a všechny pěkně (raději) takticky zticha. ;-O8-oRv!!

0 0
možnosti
Foto

Milá paní doktorko,

mohla jste to zkrátit na: "Milé děti, budete se mít tak dobře, až se budete divit!"

:-/

1 0
možnosti

P53e96t69r 69B79u39r35i97a75n

19. 12. 2018 12:11

Panebože, málem jsem z toho levicového cukrování chytl cukrovku.

4 0
možnosti

Zcela určujícím faktorem dětského života je výchova v nerozvrácené, existenčně stabilizované a morálně ukotvené rodině. Veškeré další proklamace včetně Vámi vyprefabrikovné slátaniny jsou zbytečné. Vaše politická sezóna skončila a brzy skončí i politická sezóna partaje za kterou jste se snažila předvádět. Je s podivem, k čemu vám jsou všechny uváděné tituly a funkce, když můžete vypustit takový zbytečný a marný výžmol.

4 1
možnosti

Krásné levicové žvásty. Prostě hlásání nebe na zemi. Již vím, proč jsme ateisté: těm, kdo boha potřebují poslouží bůh Vše-je-zdarma nebo Zdroje-jsou.

5 0
možnosti

Souhlasím s panem Cahou níže, že to máte více čí méně o penězích.

Uvědomte si, že především usilování o zvyšování svéprávnosti je dobrem nejen pro děti, ale i pro politiky vaší strany. Vy a vaše strana ovšem převážně usilujete o kontrolu ostatních, což je velkým zlem páchaných na lidech. Tedy do Vámi vedené školy bych neinvestoval ani korunu.

2 0
možnosti

P46e34t97r 72D71r73a87p83a62l

19. 12. 2018 9:05

a co dát dárek taky jejich rodičům...tedy že školství nebude brát děti jako svůj majetek a rodiče jako své poskoky. Dva příklady od kolegyně z práce. Budeme dělat vánoční věnec, doneste si na to...stálo ji to 250kč, a nakonec nic nedělali, že si to mají schovat na příští rok. Do přírodopisu si doneste plody šípku...obešla půl města, než nějaké našla.

1 0
možnosti
Foto

Je hezké, že píšete o tom, co si představujete jako dárek pro děti. Třeba o tech odbornících na školách. Já mám také jedno vánoční přání. Co kdybyste dělala něco, na co jste odborníkem? Myslím tím právo. Máte pocit, že naše justice je v pořádku? Podívejte se třeba jen na to, jak dlouho vše trvá - celé roky, než se člověk domůže spravedlnosti. Na to jste odbornice, nebo ne? Tam můžete hodně věcí zlepšit, s vaší energií a zápalem. Ale školství proboha vynechte. Jste nejméně populární ministryně školství mezi veřejností i mezi učiteli, a že jich bylo - těch ministrů. To má nějaké důvody, nemyslíte? A to si představte, že jste si oblékla tričko školních odborářů o "laciných uitelích" a různě se i jinak učitelům podbízela. Takový marketing - a tak špatné mínění o vás jako výsledek. To je tristní. Asi proto, že jste ukázala všem dostatečně, že věci vzdělávání vůbec nerozumíte a po těch devastačních zásazích, kdy jste byla na pozici ministryně, se z toho budeme vzpamatovávat ještě dlouho. A to nemluvím o té korupci ma MŠMT, Březina jako poradce na fotbal apod. Ne, to nejhorší byla vaše nekompetentnost. Takže - dejte ruce od školství pryč a věnujte se své odbornosti, please. To bude také dobrý dárek, pro všechny, kdo tam pracují.

10 0
možnosti

nejmene popularni? ;-D

Ukolem ministra neni byt popularni.

A kdyz uz jsme u srovnani s ostatnimi ministry - v ruznych dobach ucitele, se kterymi jsem se bavil, nadavali vzdy na aktualniho ministra. A myslim, ze pri svem veku, Vam uz neslouzi pamet. Nejzoufalejsi ministryne skolstvi byla bezkonkurencne Buzkova.

Ti nechci pani Valachovou branit. Jen bych po Vas chtel trochu objektivity.

0 0
možnosti

Kdyz uz jste zacla o ucitelich, pak mi tam jeden dost podstatny slib chybi (vicemene to mate jen o penezich):

zajistime, aby vas ucili jen lide, kteri vam jsou schopni a ochotni dat vse, co je jen mozne, kteri tomu budou ochotni dat vice nad sve zakonne povinnosti, kteri vas nebudou sikanovat kvuli svym osobnim problemum, kteri vam budou dobrym osobnim prikladem mravniho zivota.

0 0
možnosti

S ohledem na to, co jste napsal, by mě ovšem zajímalo, proč jste tedy zrovna Vy ze školství po poměrně krátké době odešel. ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS