Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Tak nějak - pánové Fiala, Bělobrádek, Jurečka a spol. by nejspíš dopadli jako Paroubek v roce 2009: ten se tak dlouho pokoušel vyslovovat nedůvěru tehdejší Topolánkově vládě, až se mu to jednou povedlo, aniž by to očekával, a pak nevěděl, co s tím... :-/

Přičemž u takového Jurečky, jehož politický rozhled zřejmě dosahuje jen po konec jeho pole na Přerovsku, mě nic takového nepřekvapuje, ovšem u Fialy jakožto profesora politologie ano.

6 4
možnosti
JK

Nejeden plán na to "co s tím" zazněl ve sněmovně i jinde. Máte asi selektivní hluchotu.

3 2
možnosti
ZD

Věřím, že tak jak komentujete kroky politiků nenecháte se zblbnout místními komentátory. Většinou zapšklí lidé s neukojenými ambicemi, za které může pochopitelně někdo jiný, mají vždy rozumu na rozdávání. Souhlasím s Vámi, že se jednalo o připravené divadlo s cílem nechat znemožnit současnou vládu, které se ale otočilo přesně o 180 stupňů a ti "stateční" znemožnili sami sebe. Sice s politikou ČSSD nesouhlasím skoro v ničem - stran Vašeho příspěvku Vám dávám za pravdu. Aby nevypadali jako úplní tydíti zkusili zástupci demobloku naposledy poukazovat na slovenský model. V okamžiku, kdy by byl zvolen jiný představitel ANO za premiéra by se strhla další kanonáda, že se jedná o loutku pana Babiše. A tak dále až do vítězného - jak jste napsala - znemožnění se. Jakkoliv nejsem vůbec příznivcem politiky Vaší strany musím v tuto chvíli uznat, že se svým způsobem (uvítal bych hrdinnější postoj za společnou vládu) zasadilo o to co naznačil president. Uděláme něco a počkáme až se horké hlavy umoudří. Horké hlavy znamená někdy i bláhové hlavy.

2 0
možnosti
SN

:-)......I když s Vámi mnozí oponenti nesouhlasí, napsala jste to perfektně! Dobré bydlo pálí, praví staré přísloví! Sobotka pokazil co mohl. Kdyby nechal Babiše ve vládě, byla by tato vláda považována za úspěšnou. Jenže.....preference padaly, Sobotka se vylekal a už kupil chybu za chybou.

Chovanec vytáhl dluhopisy, nezabraly, tak Čapí hnízdo, také k ničemu, opozice má na čem rajtovat. Bezvzýsledně. TRochu postrádám Chovance, který se najednou zneviditelnil i když na páteční schůzi byl! R^R^R^

1 3
možnosti
Foto

Sobotka odvoláním Babiše naplnil toliko vůli Sněmovny.

1 1
možnosti
Foto

Největším neštěstím pro funkcionáře a papaláše (a funkcionářky a papalášky) sociálních demokratů je skutečnost, že žijí v úplně jiném světě než řadoví občané. Stačí si jen vzpomenout na slova končícího premiéra Sobotky na sklonku roku 2017, když tvrdil, že jeho vláda všechny svoje úkoly splnila. Bohužel, OPAK je pravdou. Rv

5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
MB

Souhlasím s Vámi, stoh stojí dále. Neshořel, protože je již navlhlý a hnije. Uvnitř probíhá kompostový proces - Uvolňuje se teplo. To mají rády žížaly, které si lebedí. Moudře tedy konstatujete jeho nepodpálení! Je to takové vyspělé a oligarcha bude mít pak lepší úrodu. Pěkně mu to kypřete dále ... :-)

10 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti
Foto

Nemají, ale ten stoh je volně k mání v podobě možné koalice ANO+ODS.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik