Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J96i79ř62í 76K43i26n60d43l

26. 11. 2018 11:25

Nechápu, jak někdo, kdo údajně vystudoval právo na Právnické fakultě Masarykovy univerzity může obhajovat vládu ve které je Babiš. Ostatně ČSSD si dokázala zdůvodnění stát na straně KSČ i v roce 1948 a to stejnými kecy.

8 4
možnosti
FD

Práva jde vystudovat různě,víme?

1 1
možnosti
ZK

Ale, ale. Paní Valachová, pokud byste položili vládu, Babiš by ji sestavil v poho jinak a bez Vás. A je tu velké riziko pro ČSSD, že by po dalších volbách nemusela být ve Sněmovně.

3 0
možnosti
Foto

J74i52ř43í 77K93i26n52d63l

26. 11. 2018 11:07

Vždyť poslanci říkali, když padne vláda, tak hnutí ANO si zvolí novou vládu na půdorysu současné vlády, ale bez Babiše a jede se dál do dalších voleb. Prostě osoba s takovou minulostí a současností nemůže být předesdou vlády.

4 1
možnosti
Foto

A co když Zeman zastaví trestní stíhání. A proč tak dosud neučinil? To znamená, že daná situace Babišovi vyhovuje. A dával bych si bacha takhle jít Babišovi na ruku.

1 0
možnosti
Foto

Co by se stalo....?Vy píšete,jako věštkyně,která vidí do budoucnosti.Já bych naopak tipoval,že Babiš by do toho s Okamurou nešel....prezentovat se tady jako zachránci před Okamurou je dost trapná výmluva.

3 0
možnosti
DK

Madam Valachová, odvracíte pozornost od podezření s jistými dotacemi ve sportu?

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
JK

Stačilo narovinu říct, že máte prachy akorát tak na běžný provoz a nebýt ve vládě tak už máte utrum. AB a MZ s vámi mlátí jak s nevymáchaným hadrem, ale musíte to vydržet aspoň do voleb, pak potopa.

MZ řekl, že AB pověří, ne že ho jmenuje, to je rozdíl. A máme Ústavu, nehledě na plány kohokoliv, musí se postupovat podle ní, pokud ne tak jsou tu nástroje, jak to zajistit. Kreativní výklady ústavy mohou jejím ohýbačům zlomit vaz, oni to ví a taky s vládou bez důvěry venku nikdo vážně nejedná, její rozhodnutí lze snadno zpochybnit a napadnout.

Jinak mě to připadá, že jste dostali takový strach, až vás to nutkání vyhnalo ze sálu a teď se holedbáte, že to bylo sice na poslední chvíli, ale stihli jste doběhnout včas, takže máme být v klidu momentálně je neštěstí zažehnáno. A co příště? Spolupracujte s AB na umlčení nepohodlných novinářů? Snažíte se také o prodlužování vyšetřování do ztracena? Pokud ne, tak další průšvih už bobtná a jeho jméno je "Jádro" a vliv zahraničních tajných služeb na AB a spor o to, jaké na něho mají páky. Jestli to přikryjete, zavřete oči, nebo zase utečete, tak je to konec ČSSD, jediná šance je stát se správňákem. Najděte svého Mirka Dušína, Obi-Wana Kenobiho, Fleshe Gordona, někoho z Avengers, Praotce Čecha, možná by stačil i mistr Tříska, aby toho Trhače zastavil. Pak vám možná někdo ve volbách dá hlas, ustrašeným zbabělcům, co vždy radši utečou, nikdo hlas nehodí.

ČSSD svými levicovými nápady spíše škodí, ale bez ČSSD bude ještě hůř, tohle chápou i pravičáci a na tom se stavět dá. Žádné poklonkování, ale vymezení pojmů a hranic levice, střed a pravice ve kterých není místo pro populisty, na tom se musíte s ostatními shodnout. Máte šanci být iniciátorem a moderátorem nového procesu a zachránit Česko i sebe. Tak do toho.

14 0
možnosti
Foto

Po své audienci u Zemana, Filip sdělil, že Zeman hovořil o jmenování.

0 0
možnosti
KS

Co by se stalo? Babiš by podal demisi a Zemanovi by pár týdnů trvalo, než by ji přijal. Pak by Babiše nechal tři měsíce vládnout v demisi, aby ho následně znovu jmenoval premiérem. Babiš by tři čtvrtě roku skládal vládu, se kterou by zase neuspěl. Kolečko by se zase opakovalo a než by skončilo, máme tu skoro další řádné volby. Babišovi by ale bylo dáno na vědomí, že se s ním slušní lidé nebaví.

7 1
možnosti
JN

I to je možné - ovšem než tenhle divoký scénář, není přece jen lepší, když vláda funguje a pracuje? (byť samozřejmě chápu, že těm, kteří nevolili ANO, ČSSD ani KSČM, se současná vláda nelíbí)

1 0
možnosti
JH

J60a33n 52H39r55u61š39k24a

26. 11. 2018 10:36

A proč jste tedy nehlasovali pro důvěru? resp. proti nedůvěře? jen jste zbaběle odešli a děláte, že zachraňujete republiku. Tvrdíte, že je potřeba kočírovat Hrabiše a vyšetřování jeho podvodů, ale jaksi si neuvědomujete, že tím vlastně říkáte, že víte, že je to podvodník, ale my to sním nějak dovládnem...

7 1
možnosti
JH

J96a21n 84H20r65u57š63k72a

26. 11. 2018 12:52

zdravíme rudého Standu:)

0 0
možnosti
Foto

Stoh jste si nenechali zapálit. Ale pověst vaší strany už dávno shořela, už jste jenom kolektiv šašků. Hezkou cestu do zapomnění.Rv

19 0
možnosti
JB

J23a50n 57B64u57r73i82a46n

26. 11. 2018 10:34

Neříkáte pravdu, že opozičníci neříkají, co by se dělo, kdyby se jim opravdu vládu potopit podařilo.

Z toho jednání jsem viděl jen vystoupení p. Stanjury (ODS) a minimálně ten to tam vysvětloval - poslouchala jste ho, paní poslankyně?

Nejspíš ne, protože jinak byste slyšela, že pro opozici je přijatelná celá řada variant - současná vláda (ANO+ČSSD) bez trestně stíhaných osob či že jsou stále v PS strany z řad opozice, kterým ve vládní spolupráci s ANO vadí jen ta trestně stíhaná osoba (tím byli myšleni lidovci a tuším STAN).

Takže plány, co pak, jsou.

3 0
možnosti
TM

T52o23m80á45š 59M15a61r33e98k

26. 11. 2018 10:40

No, to sice Stanjura říkal, ale když prezident prohlásil, že by jmenoval znovu Babiše a ten prohlásil, že nikdy neodstoupí, tak si Stanjura může říkat, co chce.Stanjura reálnou moc nemá. Prezident a Babiš ji mají. To je jen povídání o nesmyslech.

4 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik