Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P32e49t97r 29B26u48r38i15a61n

26. 11. 2018 12:54

Vy jste řekli opozici: nebojte se, my je nepodpoříme, my teda ne!

A za rohem Babišovi: buď v klidu, my proti tobě hlasovat nebudeme, my teda ne!

Pak jste se zachovali nejzbaběleji, jak to jen šlo a potom jste vy o tom napsala blog, jaký jste hrdinové.

Pokud téměř všechno dosud vypovídalo o neskutečné prodejnosti socanských povětrníků, tak tímhle jste tomu fakt nasadili korunu. To už i ve Stodolní mají holky pevnější charakter, morálku a své zásady.

12 1
možnosti
Foto

Inu, jádro problému jste, milá Katko, nedokázala pojmenovat ani vy. To totiž spadá mnohem dále, do doby, kdy jste se současným premiérem dali poprvé dohromady. A držíte ho dál a dál, přestože jste mnohokrát prohlašovali něco jiného. A tak hasíte jeden požár za druhým a dokonce se chlubíte, jak jste zabránili požáru jinému.

4 0
možnosti
RC

Tim chcete rici, ze drzet trestne stihaneho premiera na svem postu, na postu, ze ktereho mohou jit tlaky na (ne)vysetrovani je spravne? 8-o8-o8-o8-o

Vy jste ten, kdo zapalil stoh. Kdy? 12. cervence, kdyz jste teto vlade dali duveru. A to presto, ze Vas kandidat na zamini nebyl jmenovan.

4 0
možnosti
Foto

Nejmenování svého kandidáta na post MZ přešli v podstatě mlčením, minimálně v prvním okamžiku - na Hradě, když p.prezident s p.Babišem předvedli jednu ze svých mistrovských her. Ani ČSSD nechce vidět, že si s námi všemi ti dva dělají úplně cokoliv.

1 1
možnosti
JT

Škůdkyně tohoto typu, které dokážou rozhazovat jen z cizího, by měly doživotně zpytovat svědomí jako inklusní asistentky pedagogů a kdyby jim to nestačilo tak na brigádu do čínských prádelen.

2 1
možnosti
JR

J97a83n 32R24y52c25h44t49á17ř

26. 11. 2018 11:53

Mně bohatě k mé naštvanosti zcela stačí, že tato paní položila naše školství, kde těch stohů zapálila hned několik . . . a ten inkluzní hoří nejzářivěji . .Rv

5 2
možnosti
Foto

Vylučovat někoho ze školní docházky jenom proto, že potřebuje doprovod, není asi nejvýhodnější metodou integraci těch imobilních do společnosti.

Vím, že ty hranice jsou definovány trochu jinak, ale pak se ptám, kde jsou? A kde tedy končí diskriminace?

0 0
možnosti
AS

Vy jste pořád nepochopila, co té opozici vadí? Nebo jste tak dobře placená, že to nechcete vidět?:-(

4 1
možnosti
Foto

Že nemá pozice?

0 0
možnosti
PV

P34a54v30e18l 30V44é43b64r

26. 11. 2018 11:45

Myslím, že paní Valachová by se měla zdržet veřejných projevů. Na období její vlády se nebude vzpomínat zrovna v dobrém.

2 3
možnosti
Foto

Zvláště se nevzpomíná v dobrém na její působení v čele ministerstva školství.

2 2
možnosti
Foto

Musím se smát tomu, že zrovna toto tvrdí představitelka strany, která v minulosti iniciovala hlasování o vyslovení nedůvěry vládě nejčastěji. Jednou se jim to dokonce i povedla, když se Jiřímu Paroubkovi za pomoci několika přeběhlíků podařilo svrhnout na pátý pokus vládu Mirka Topolánka. Shodou okolností to bylo zrovna uprostřed našeho půlročního předsednictví v radě Evropy a Jiří Paroubek pak nevěděl co s tím.

ČSSD teď pouze zachránila Andreje Babiše, žádnou stabilitu v ČR. Strašení Tomiem Okamurou se Babišovi povedlo, ale bylo to jen strašení. Teď se bude Babiš chovat k ČSSD jako k onuci.

6 0
možnosti
Foto

Kdyby Paroubek neučinil nic jiného než že vyštípal Kalouska a Vondru z ministerských křesel, tak se zasloužil o stát více jak Beneš.

0 0
možnosti
MV

To srabactvi prostě neokecate.

5 0
možnosti
TT

O tom, jaké jsou možnosti, se mluvilo dosti obšírně. A reálné jsou asi tři:

1) Vláda bez Babiše, potom je možností mnoho. Holt všichni už ví, jak vládu řídí, takže znovu ji sestavit stejně by asi nešlo - musel by to řídit jako Agrofert, který taky není jeho.

2) Předčasné volby - proč ne?

3) Vláda s SPD - takový sebevrah Babiš není, už mu i u vlastních voličů přestává fungovat "účelovka" a "kampaň" a teď ještě tohle.

Paní Valachová, stoh jste je nenechali zapálit ale zapálili jste celé město kolem.

10 0
možnosti
MP

Tady bych polemizoval:

1. Vláda bez Babiše nelze. ANO ho podpoří a nebude se ho zbavovat, on sám z čela neodejde (proč by, když má podporu, navíc je to jeho hnutí, které si sám založil). A bez ANO to nejde, protože to by se museli ti ostatní spřáhnout s komunisty nebo SPD, a to by bylo asi ještě horší...

2. Předčasné volby samozřejmě mohou být, ale to je pro většinu stran nevýhodné - ČSSD nemá peníze, navíc lavírují nad 5%ní hranicí, TOP09 a STAN jsou jednou nohou ze sněmovny venku, ani Lidovci by to nemuseli mít jisté... Ti by do toho nešli.

3. S SPD by podle mne Babiš přímo do vlády nešel, ale tipoval bych to spíše na podporu, podobně jako s KSČM.

2 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik