Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J57i87ř22í 72C58h43u29d81ý

12. 11. 2018 22:18

Že ještě máte tu drzost se k něčemu takovému vyjadřovat...

0 0
možnosti

Tak jste nám vyrobili inkluzi. Ve školství, v naší větší vesnici - úplná, hodně naplněná základka a velká MŠ se to projevilo +5 zaměstnanců/asistentů. Ty peníze mohli dostat docela přetížení učitelé na té základce. Vaše ministrině Maláčová přišla s geniální myšlenkou, že navýšením platů státních zaměstnanců se zvýší příjem do státní kasy. Očekávám, že váš příští blog bude o výhodnosti mikrojeslí, kam se budou děti odkládat už od 6 měsíců věku a každé takové místo se bude dotovat částkou 7500,- Kč na každého takového drobečka. Vy jste se v té ČSSD snad všichni už úplně zbláznili. Nepřál jsem vám to, ale teď už doufám že zmizíte z politické scény. A to ani nemusím uvažovat vítačské tendence části vašich top členů.

3 0
možnosti

"Mít raději armádu vzdělaných" nekomparujte se sumou peněz ve školství, ale s možností ty normálně vzdělavatelné skutečně vyučovat bez přítomnosti nenadaných inkludovaných.

2 0
možnosti

Kateřině Valachové zřejmě je dobře znám pojem "mzdová nivelizace", údajně vedoucí k sociální rovnosti, napíše-li větu: "

Učitelky i učitelé číhají (a po právu), zda splníme sliby o tom, že se skutečně jejich odměňování přiblíží lékařům – se kterými na začátku 90. let začínali na podobných platech.

0 0
možnosti
Foto

No, chtěla bych vidět, jak by mnohé učitelky ustály fyzickou a psychickou zátěž běžného chirurga....

0 0
možnosti
Foto

Když vyplácáte peníze na inkluzi (např. nemalé platy asistentů, samozřejmě souhrnně), tak si pak nestěžujte, že není na platy učitelů

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS