Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Příčin neúspěchu ČSSD ve volbách vidím dost a bylo poněkud úsměvné sledovat označování viníků mimo vaši stranu. Nešťastné bylo také obsazení některých ministerstev horlivými úředníky, místo zkušených odborníků se znalostí oboru, mám tím na mysli zejména post ministra školství. Vaše politická strana by měla přestat sbírat horlivě politické body a začít a více dělat pro běžné občany v této zemi, to se však netýká jen ČSSD.

2 0
možnosti

Ta Vaše povinná publikační činnost, to je tedy děs!

5 0
možnosti

J43i65r44i 60D30v69o42r75a51k

17. 5. 2018 16:41

Vam snad uz ani neni mozno pomoci... prectete si to jeste jednou a zpytujte svedomi. Nic z toho preci nemuzete myslet vazne. Takova plytkost ;-(!!

4 0
možnosti
Foto

Dokud budete politiku chápat jen jako boj kdo s koho, nikam to nedotáhnete.

Politika je umění možného, tedy umění dosáhnout kompromisu. Správný kompromis ovšem nemá vítěze, protože bolí obě strany (nebo více účastnících se stran), a to v ideálním případě všechny stejně. Dokud to nepochopíte, budete pořád prohrávat, a vaši voliči s vámi.

6 0
možnosti

"Chci, aby sociální demokracie zvítězila nad ANO" ;-D;-D;-D To jste asi jediná široko daleko. Vy, socani jste ANO udělali a teď znovu vaší snahou podílet se na vládě umožňujete prodloužení agónie v naší zemi. Politická agitka, kterou je tento blog, nic nevyřeší. Práchnivé struktury, mezi něž vaši partaj náleží, prostě zaniknou. Pokud však lidé, kteří si zvykli právě jen na plácání hesel, opakovaně proniknou do jiných uskupení, naše země zanikne také

4 0
možnosti

Vážená paní Kateřino Valachová!

Jste chytrá žena, ale ne vždy jsem s Vámi souhlasil.

Co vás sociální demokraty u voličů odrovnalo?

V době, kdy se nám převážně daří dobře, voliči přestávají slyšet na ideologii, která je tu pro chudé. Nejsme už tak chudí!

Donutili jste Bohuslava Sobotku k eliminaci Andreje Babiše z vlády. Eliminovali jste člověka, který je stále mnohými vnímán jako vymetač Augiášova chlíva uprostřed společnosti, kde "všeci kradnú", čímž jste vzbouřili hněv obyčejného lidu.

A do budoucna? Pohrdám politiky "demokratických stran", kteří odmítli vládní odpovědnost! A naopak si vážím Jana Hamáčka, že má odvahu v koalici krotit Andreje Babiše v jeho vládnutí. Mám jen obavu, že ČSSD tuto vládní spolupráci odmítne a že budou předčasné volby. Ty lépe dopadnout nemohou!

:-)

4 0
možnosti

Nemám sebemenší zájem na tom, aby strana typu ČSSD smrděla ve sněmovně, ale když už tak přemýšlíte, jak zlepšit výsledek, nějaký návod bych měl. Méně Valachových, Dienstbierů, Hamáčků, Štěchů a dalších, kterým by bylo lépe u Zelených, k jejímuž volebnímu výsledku ČSSD ostatně také nakonec dovedou...

10 2
možnosti

Omluvte sníženou kvalitu užívání zájmen... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik