Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Několik připomínek:

Dvouleté děti společnost nerozdělují. Rozděluje je inkluze. To je prů..švih, který po Vás zůstal a ze kterého se jen tak neotřepeme. Možná Klaus starší dopustil zrušení jeslí, ale Vy jste ne dopustila, ale sama aktivně zapříčinila zbourání systému praktického školství, které umožňovalo dětem vzdělávat se svým tempem podle individuálních předpokladů.

Dvouleté děti, resp. jejich rodiče, mají nepochybně nárok na to, aby zařízení, která si platí z vlastních daní, mohli využívat. A je jisté, že jsou lokality, kde místo je, a lokality, kde není. Potom ale nechápu, proč jste se neozvala na příslušném stranickém grémiu, kde se rozhodlo, že ministryně Marksová z dotací podpoří už existující dětské skupiny (které dvouleté děti snadno absorbují už teď), a vznik nových potlačí? To Vám přijde logické?

A netahejte do toho peníze dvouletých dětí. Z výše popsaného důvodu to byla minulá, a zdá se, že i současná a budoucí vláda. V jedné z nich jste byla aktivní členkou.

7 0
možnosti
LV

Která se pod tím podepsala.

1 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik