Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J48a28k88u68b 70Š39o84l97c

12. 12. 2017 10:48

Za komunismu neexistovaly zvláštní školy? Všichni se učily společně? To je pro mě novinka. Pak se tedy ptám, kam zmizel spolužák Kováč?

6 0
možnosti
LO

Zvláštní školy existovaly. Se mnou do první třídy nastoupil kluk, který výuku totálně nestíhal a soustavně vyrušoval. Už v pololetí se vrátil do školky a pak nastoupil do zvláštní školy.

2 0
možnosti
Foto

To je hrozná demagogie. Nebo to psal někdo hodně slabý .....

1 0
možnosti
PP

Pěkná esej, ale nemyslím si, že tu problematiku znáte.

1 0
možnosti
Foto

Zná. Ale z příruček.

1 0
možnosti
JC

Je vidět, že paní Valachová byla učena v "inkludované" třídě. Jen by mne zajímalo, proč naši předkové zakládali školy zvláštní a později praktické?

2 0
možnosti
RC

A proc nasi predkove upalovali carodejnice, pozdeji zavirali tridni nepratele a jeste v 80. letech resili tridni puvod ditete, cinnost jeho rodicu pred a po roce 1968?

Tim nechci rici, ze to smysl nemelo, nedokazu to posoudit. Kazdopadne to, co pisete NENI argument pro to, ze by to bylo dobre. Na to by se mel predlozit jiny, odborny argument.

0 0
možnosti
Foto

Jsem o něco starší, než Vy a docela dobře si zase já pamatuji, že pokud byl žák opravdu "hloupý", tak do té Zvláštní školy šel a vůbec nikdo se tomu nedivil.

Ale, i přesto, zůstávalo ve třídě dosti značné množství "těžko vzdělatelných exotů", ale když je dnes potkávám na srazech, tak zjišťuji, že si v životě nevedli zas až tak špatně.

6 0
možnosti
RC

no problem casto byl v tom, co znamena "opravdu "hloupy""

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik