Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

A co když budou rodiče učit dítě něco jiného než školka? Co když nebude náležitě multikulturně a enviromentálně vyškoleno? Abysme nakonec nedopadli jako v Norsku!

8 0
možnosti
EK
Foto

budiž... pak se těším, že ubyde odkladů, že ti, co by mohli ve školách sedět o rok méně, vytvářet pro společnost ( a i sebe nakonec) tedy mnohem dříve hodnoty(na rozdíl od kvanta zašitých zbytečných ouřadů Vašeho resortu)... že to zkrátka vskutku zafunguje. Pokud ovšem zároveň zpřísníte pravidla a každý pedagogicko - psychologický pracovník nenacpe jen tak mnoha zpovykaným dětem papíry na vše možné.. vámi posvěceno.... a my ve školách zas jen nebudeme stačit kroutit hlavou, co je naší povinností v ústupcích. Držím tedy ministerstvu palce, aby tento dobrý proklamovaný krok od počátku vzdělávání vedl k větší ucelenosti vzděl. systému, k eliminaci současných problémů do té míry, že nakonec štastně ze svých služeb propustíte mračna ,,pak,, už nepotřebných úředních zaměstnanců, kterým pak přeji brzké nalezení smysluplného zaměstnání.

2 0
možnosti

Tak, paní Valachová, pokud je všechno tak pravdivé, jako původ uvedené parafráze v úvodu, je škoda Vaše články vůbec číst...

Nebyl to Cimrman, ale Burian.

12 0
možnosti
Foto

problém je v tom, že těch devadesát procent tu školku od pěti let nepotřebuje, stačí jim návyky z rodiny. Těch zbývajících deset procent ano, právě kvůli nim tato povinná docházka byla zavedena.

Ale právě těch deset procent zase do školky nechodí a jsme zase na začátku.

22 0
možnosti
RW

Jako obvykle, hraní si se slovíčky a omlouvání nesmyslů jako starý politrug. "Povinné předškolní vzdělávání není povinná školní docházka." - takže školní docházka se nám neprodloužila, pouze se o rok prodloužilo povinné "vzdělávání". Autorka ani sama nevěří tomu, že rodičům záleží více na tom jak se povinnost pojmenuje než co fakticky obnáší. "A vždyť se to týká jen 10% dětí" - kolik tisíc rodičů to znamená již neřeší... Klasiká bolševická hlava všichni podle jedné šablony a kdo se neohne na toho máme klacek. Děti přece patří vládnoucí moci a ta ví jak je potřebuje vychovat, "potřebujeme lid", lidé nás nezajímají a nesmí nám do ničeho kecat.

16 0
možnosti
Foto

Politruk, nikoli politrug – jde o zkratku ruského политический руководитель.

0 0
možnosti
KS

kvůli, ní je nebudu volit!

2 0
možnosti
MN

Ti jsou nevolitelní kvůli všem - kvůli podrazáckému Chovancovi, kvůli neschopné Valachové a Marxové, kvůli šílenému Dienstbierovi, kvůli Zaorálkovi, kvůli Dolínkovi, kvůli ........

0 0
možnosti
VV

Ta ženská je odstrašující příklad zažrané ambiciozní eurosvazačky. Doufám, že se nedostane zase ke korytu.

16 0
možnosti
VK

Hned v perexu jste si spletla Járu Cimrmana s Vlastou Burianem..

11 0
možnosti
Foto

"Rodiče mají pouze jednu povinnost"

Ve skutečnosti je to tak, že rodičům/občanům zas přibyla jedna další z mnoha povinností. Místa aby se úřady rušili, úředníci propouštěli a zákony zjednodušovali, tak přibyla další obtěžující povinnost. Vláda, ve které autorka seděla, nabrala přes 30 000 úředníků, založila několik nových úřadů a jako bonus přijala zákon o neodvolatelnosti úředníků.

25 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik