Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

To jsou hezká a líbivá slovíčka, ale v praxi je všechno nakonec trochu jinak, že:-/

4 0
možnosti
JAN

Pí. Valachová á ČSSD, ani perex, jen "vaše foto" ! Budu se opakovat, jak může osoba, která se ani nechtěla vypořádat /!/ s případem tragické šikany na škole, stále dokola presentovat své "názory a moudra" ?!? Otřesné, nechutmné, a bohužel i příznačné pro naše polirtiky, a nejen vládní.

6 0
možnosti
JAN

... a chyba - "nechutné", maturita za 3, a to ještě nikoli státní ..

0 0
možnosti
JZ

Tak jsem si to pozorně přečetl a selským rozumem mi vychází, že je to vlastně úplně k ničemu a typický příklad potřeby vykázat činnost. Takže, kolik úředníků a jak dlouho na tom pracovalo a kdy budou propuštěni pro nadbytečnost?

12 0
možnosti
Foto

Tedy u této paní je zcela zřejmé, jak právnické vzdělání pracuje proti zdravému selskému rozumu. Ač nepedagog, montuje se do vědy, které vůbec nerozumí, pan profesor Matějíček by se v hrobě obracel. Člověk by čekal, že než ty bláboly pustí ven, všechno si po sobě třikrát přečte....Opravdu co slovo to perla. Slovy klasika : " ke svým dvěma titulům připíše si třetí titul, říkají jí Ťululum..."

10 0
možnosti
JK

Anebo jsme to mohli nechat jak to bylo, tedy žádnou povinnost lidem nepřidávat. Jenže to by nesměli být socialisté, aby se nesnažili institucionalizovat každý aspekt lidského života.

Už se těším na podobný článek, proč vlastně není špatné povinně státu reportovat velikost a kvalitu stolice.

13 0
možnosti
VD

Paní Valachová,

souhlasím s těmi co uvádějí, že nemluvíte pravdu, že manipulujete s lidmi a máte zmizet někde .... . To vše velice slušně řečeno. Vám i těm Vaším parťákům je obtížné uvěřit i pozdravení.

Pumpujete samoúčelně státní rozpočet, manipulujete s dotacemi, okrádáte normální slušné lidi, pokud to není jen do vlastních kapes, tak zřejmě do stranické pokladny.

Můj bývalý profesor ze střední školy by řekl: "Fialový hnus".

Kdo takovému parazitování udělá přítrž, ten má moji podporu. Pevně věřím, že se v tom propadlišti dějin vlastním přičiněním brzy ocitnete.

:-)

9 0
možnosti
VO

"Rodiče oněch deseti procent dětí měli a mají letos jedinou povinnost: buď zapsat svoje dítě do mateřské školy, nebo zvolit jednou větou na jednom papíru individuální vzdělávání a ponechal si ten způsob dosavadní."

Potom tedy nechápu, jaké má to povinné předškolní vzdělávání smysl, když vlastně ani povinné není? Jediný rozdíl tedy bude v tom, že děti budou muset písemně omlouvat svoji absenci.

10 0
možnosti

J53a81k88u75b 83Š46o39l37c

13. 9. 2017 12:29

Zmizte už v propadlišti dějin i s vaší kamarádkou Kratochvílovou.

6 0
možnosti
AM

Je to jasná kolektivní vina - za nepřizpůsobivé ať to odskáčou všichni, a ubude ve školkách míst pro mladší děti, které to opravdu potřebují. Raději bych podporoval poloviční úvazky, aby děti do těch školek nemusely na celý den..., ale třeba jen dopoledne či odpoledne, než je od co nejútlejšího věku trhat od rodiny a nutit je chodit do veřejných institucí, kde se postupně rozjíždí multikulturní indoktrinace. A je to v rozporu s postoji většiny tradičních levicových voličů, stejně jako inkluze. Jako slepec jsem si ji zažil paradoxně ve speciální škole pro nevidomé, kde z nouze přijímali i žáky, kteří viděli docela dobře, ale měli poruchy chování. Výsledek? Nárůst krádeží a zákaz návštěv kamarádů z jiných tříd o přestávkách. Integrace těch, kteří na to mají předpoklady, je super. Ale inkluze podle severského vzoru je škodlivá pro učitele i žáky, jak zdravé, tak hendikepované.

16 0
možnosti
Foto

„Je to jasná kolektivní vina - za nepřizpůsobivé ať to odskáčou všichni“

A hlavně je to ukázka politického lemplovství ve stylu „nejsme ochotni/schopni vymáhat zákony, proto je zpřísníme“ – postihne to ty slušné, kteří je vždy dodržovali, ale grázlové, kteří si z nich nikdy nic nedělali, se vám budou smát do obličeje, protože oni budou na zákony kašlat vždycky. Jen politik si může udělat čárku, že „něco dělá“. :-/

12 0
možnosti
VH

Selský rozum říká, že povinná mateřská š.k.o.l.a je evidentně součástí povinné školní docházky. (Na druhou stranu nejsme jediným státem s povinnou školní docházkou od pěti let.) Problém je, že se s vaničkou (předem neúspěšná snaha něčemu naučit děti nepřizpůsobivých) vyleje i dítě. Tedy možnost zůstat déle v rodičovské péči, v kontaktu s případnými mladšími sourozenci a zpravidla s individuální výchovou.

Řekněme, že za ekonomický důsledek to stojí: cca 10 tisíc matek se nebude moci zapojit do práce, neboť pro dítě mladší pěti let nebude ve školce místo.

11 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik