Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono je to dané tím, že školka nebere děti postupně tak jak dosahují věku vhodného k umístění do školky, ale v předem určených termínech. Někde 1x ročně a jinde třeba 2x ročně. Jenže děti se nerodí jen v srpnu. A ne každý má hlídání dítěte. Takže když končí mateřská a matka by měla nastoupit do práce, kde jí drželi místo, přichází problém s tím, že školka si děcko vezme až za půl roku. Mezi tím zaměstnavatel na to místo může přijmout někoho nového a matka může zůstat nezaměstnaná, protože neměla školku. Placené hlídání není pro každého. Na to každá nemá a zvlášť ta co do té práce opravdu potřebuje z finančních důvodů nastoupit. Když půjde děcko umístit do školky už ve dvou letech, může to řešit tenhle problém.

0 0
možnosti

Znam deti, ktere nemaji se skolkou ve dvou letech problemy a jine, ktere bych tam neposlal.

Ono je to taky o tom, nakolik uz je dite zvykle na "cizi" lidi

1 0
možnosti

Dvouleté dítě do školky je pitomost a zlo na dítěti. Nu a zkuste taky propočítat, kolik to dítě bude vě školce celkém stát na nákladech a dejte to raději rodičům, aby je nechali doma. Howgh.

1 1
možnosti

Dite ve skolce, kde jsou ostatni deti, se zabavi mnohem lepe, nez doma, kde je jen s maminkou. Howgh

2 0
možnosti

J65o41s78e91f 92K58l55a94t

9. 8. 2017 17:41

Mohla byste ještě nařídit,že každé dítě,které by do té školky mohlo a nemuselo chodit musí mít připravenou sedací toaletu ve dvojím provedení (nevíme přece kolik bude holčiček a kluků)pro sebe,protože běhavka se taky může přihodit.

0 1
možnosti

;-) Paní Valachová stručně a věcně odpovídá už v nadpisu. Zdejší pitomiové nadávají skoro v zákrytu!!

1 1
možnosti

Rv

Mě zase fascinuje, jak jste si vy jista sama sebou.

Že se raději nevěnujete jen tomu právu, vy "expertko" na školství.

3 1
možnosti

Je pro mě překvapením, že kromě toho, že upřesňuje smysl předmětného zákona, že nejde o nařízení, ale o možnost umístit děti do školky od dvou let, což je v pořádku, paní exministryni vadí o věci diskuse, kterou dost arogantně shazuje. Přitom prozradila, že během úvah o navržení zákona se podle ní navrhovatelé vůbec nezabývali otázkami, jaké psychické dopady může mít na dítě předčasné umístění do nějakého zařízení, a že se v podstatě řídili tržním zákonem nabídky a poptávky.

0 1
možnosti

My jsme si proste zikli nannejdelsi materskou a rodicovskou na svete... Nekteri spis nektere vubec nepochopili, ze nejde o pocinnost.

2 0
možnosti

Na kom necháte dotace do sportu?

2 0
možnosti

Já bych s Vámi v zásadě souhlasila, určitě je dost dvouletých dětí, které to zvládnou.

naopak i dost takových, které ne - je to prostě na rodičích.

Jen se obávám, že realita v zabezpečení chův a peněz atd. atd. - je poněkud jiná, než píšete. Mj. i tady, na blogu, píší učitelky z mateřských škol. A úplně tedy některé situaci nechválí.

A dál bych se přimlouvala, aby ministryně školství neměla v písemném projevu hrubky ;-).

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS