Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Snahu být aktivní paní ministryni upřít nelze. Bohužel, bylo by lépe, kdyby věci konzultovala s těmi, kteří chtějí, aby školství fungovalo, mělo výsledky a rozumí mu. :-/ Tupému prosazování (silou) zpochybnitelných a neefektivních systémů do školství je třeba se už konečně postavit.

0 0
možnosti

Kouka se spatra, nikoliv z patra. Z patra jedine z okna vasi kancelare. Ale v danem kontextu je pouziti "z patra" hruba chyba.

0 0
možnosti

Výzvu senátorům proti kariérnímu řádu signovalo více než sedm tisíc učitelů, petici proti kariérnímu řádu v těchto dnech podepisují další vámi opakovaně podvedení učitelé (http://www.pedagogicke.info/2017/06/petice-za-neprijeti-novely-zakona-c.html).

3 0
možnosti

Vy jste fakt vtipná.

Opravdu, ale opravdu si vážím zásadních pravd od člověka, který si ani neuměl ohlídat kamarádku, ze které si udělal náměstkyni.

Dík za povinnou školku.

4 0
možnosti

M26a89r46e31k 61C60o73z91l

16. 6. 2017 10:52

To jsou pouze kecy. Ty tzv. útoky jsou hlavně proto, že ten řád je nesmyslný a zbytečný. Přidat učitelům peníze - to rozhodně ano, i když je třeba zároveň říct, že učitelská profese není nikde příliš štědře placená. Ale přidávat je třeba jen těm dobrým a ne všem. A o tom musí rozhodnout jejich nadřízený, tedy ředitel. Ve většině jiných povolání také neexistuje žádný karierní řád a v pohodě to funguje.

4 0
možnosti

tak a už to konečně vím, Valachová má patent na čestnost a Bartoš na pravdu

0 0
možnosti

Paní ministryně, omlouvám se za vtírání do vašeho časového harmonogramu, ale neměla byste místo psaní blogů už balit krabice, než toho stihnete zkazit ještě více?

4 0
možnosti

Bude balit, jakmile jí to Zeman dovolí.

0 0
možnosti

paní ministryně, opět pochvala, jen škoda, že tohle jste prostě lidem neříkala dost důrazně již dříve..a bylo by lhostejné, jestli byste vysvětlovala vy sama nebo nějaký mluvčí....jde jen o to, říkat lidem pravdu a tím zabránit nesmyslným a lživým útokům proti systému a i proti vám...pište dál a zůstaňte ministryní....

1 5
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 12,84
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik