Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ráda pročítám diskusní příspěvky. Ale jsem toho názoru aby mohl jeden člověk vložit max. 3 slovy tři příspěvky. Protože jinak to je dialog dvou kohoutů. (něco jako, jseš blbej, já vím že jsem blbej ale ty jseš blbější).;-)

0 1
možnosti

3 prispevky ma byt jako diskuze?

Samozrejme, ze prispevky, kde se vzajemne diskutujici urazeji, sem nepatri.

0 0
možnosti

Paní ministryně, nenechte se znechutit. Je to kauza, za kterou můžete jen nepřímo. Měla byste zůstat. Vláda už je stejně vládou sebevrahů (v čele s premiérem), tak proč odcházet. Jste nejlepší sociálně demokratickou ministryní školství (mezi slepými jednooký králem, ale i tak...), už proto že jste se vždy snažila komikovat.. Díky.

3 2
možnosti

Po komunistech a ODS jest ČSSD nejhorší spolek u nás ! O pí. Valachové - stačí si pustit pořad pí. Jílkové o jejím "řešení" tragické šikany konkrétního člověka ! Odejděte a styďte se ! O "kamarádovi" Peltovi jsem se již zapomněl zmínit :-)

4 1
možnosti

Tak už i pořady Jílkové budou argumentem!! Jak hluboko jsme klesli!

1 2
možnosti

Mne akorat prijde zvlastni vec - o chybejicich pravidlech u predchudcu mluvil i byvaly ministr Chladek. A taky mluvil o tom, ze zavadi pravidla a kontroly.

Takze ted se dovidame, ze za nej pravidla nebyla a mozna tedy prave proto nakonec Pelta vzal Chladka na fotbalovou asociaci, predpokladam za slusne penize. A kdyby neprisli na Kratochvilovou, tak tam za par mesicu mohla skoncit take....

0 0
možnosti

Neříkala jste nedávno, že kvůli udržení politcké kultury odejdete z ministerstva do konce května?! 8-o

Vy jste se ale brzy oklepala z toho svého skandálu. Rv

6 2
možnosti

Nechci být vulgární - ale co říci o blbci, který neví, že ministra musí prezident odvolat. Že je ministr do okamžiku odvolání ve funkci (někteří zvlášť důslední ho neopominou titulovat "ministře v demisi"). A že slušný člověk pracuje s plným úsilým až do okamžiku, kdy může úřad (resp. jakoukoliv práci) předat.

3 6
možnosti

Děkuji za Váš příspěvek.

I když představu jsem si udělal již z arogantního, zpupného vystoupení předsedy ČOV. Představu, že stát (tj. daňový poplatník) je povinen hradit jeho džob, že stát musí hrát podle jeho pravidel. Nepochopení, že dotace je podpora a o podpoře rozhoduje podporovatel.

Obávám se, že se současnými bafuňáři velkých svazů a bafuňáři korporací budou problémy trvale.

Paní ministryně (?), přeji Vám hodně úspěchů v dalším životě. VH.

4 1
možnosti

J71i22r60i 81D74v18o67r61a13k

15. 6. 2017 15:04

Dobry den pani Valachova. Koukam, ze jste, stejne jako u prispevku pana Cvrcka celkem mimo. To jste si opravdu "myslela", ze se p. Pelta se zmeni? Aha, asi jako Kalousek slibuje... Nemit pod kontrolou financovani (za ktere jste primo odpovedna), nechat to ridit Namestkyni a pak "jit tvrde" na Min. Fin. a zadat o dalsi finance je vrchol nekompetentnosti.

3 0
možnosti

Hmmm. Zajímalo by mně, proč myslíte, že ministři (a obecně vrcholoví manažeři) mají své náměstky? Na čumendu?

0 2
možnosti

Dobrý den, paní Valachová, naivně jsem čekal, že přijmete svou část odpovědnosti za to, že jste náměstkyní na svěřeném ministerstvu udělala svou kamarádku Simonu Kratochvílovou, která je důvodně podezřelá z toho, že naprosto profesně i morálně selhala a zapojila se do Peltova zločinného spolčení. Místo toho jsem se z vašeho textu dozvěděl, že za všechno vlastně může vadný systém nastavený vašimi předchůdci a vaše špatné personální rozhodnutí nestojí za řeč. Doufám, že voliči vám dopřejí dostatek času na sebereflexi v opozici nebo ještě lépe někde úplně mimo politiku.

4 2
možnosti

Naivně jsem doufal, že lidé pochopí, proč paní Valachová odstupuje. Mnozí to zřejmě neumí.

Tak pro méně chápavé: Paní Valachová přijala .p.l.n.ě. morální odpovědnost za svoji podřízenou svojí demisí. Na které, přes evidentní tlaky na její zrušení trvá. Jak si Vy představuje přijetí odpovědnosti?

Paní Valachová nepíše, že za nic neodpovídá. To jen Vy nerozumíte meritu věci. Paní ministryně zdůvodňuje, proč zastavila, zrušila, některé programy. Ať ty, které zpochybnil NKÚ, tak ty, zpochybněné vyšetřovateli. Ten podstatný důvod je jasný i malému dítěti: pokud by ty chyby reálně existovaly, svazy by musely dotaci (dávno spotřebovanou) vracet, čemuž chce paní ministryně zabránit (a to i přesto, že by jí vlastně mohlo být fuk, co nastane za rok, za dva). To vracení by mnohé svazy potopilo úplně a ostatním řádně zatopilo.

K vysvětlení tohoto faktu byl článek napsán.

Jen pro pořádek - paní Valachová je ministryní právě dva roky. Provést prověrku dotačních programů pár měsíců trvá (a přikážete ji po několikaměsíčním seznamováním s celým rezortem, ve kterém sport /ať chcete, nebo ne/ není prioritním). Změna programů, včetně přípravy a zavedení si také vyžádá čas. Takže si každý, kdo je ochoten myslet, udělá sám představu o zděděných problémech.

2 4
možnosti

Jsem zvědav kdy ten lenoch Zeman už přijme vaši demisi. Oddaluje ji jen proto, aby naštval premiéra.

0 2
možnosti
Foto

Vy ten sport nefinancujete ze svého ! Ty peníze musel někdo nejprve vydělat.

A necháváte si dokonce platit za to, že rozdáváte cizí peníze.

3 0
možnosti

Čímž jste chtěl říci co? Že má ty peníze klidně rozházet? Nebo ža nesouhlasíte s dotací sportu? Nebo že byste chtěl ty peníze rodávat sám, třeba zadarmo?

1 3
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,72
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik