Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zastavte všechny dotace do sportu ! Propusťte z ministerstva všechny úředníky, kteří se touto agendou zabývali. Navrhněte snížení přímých daní o ušetřenou částku. Kdo chce, může své peníze investovat do sportu sám. Alespoň na konci ministrování ukažte nějakou smysluplnou činnost.

10 0
možnosti
MZ

Souhlasím pane Petriku. Co když třeba někdo má dítě,jež ke sportu netihne, ale zase je třeba modelář, rybář atd..Já bych to řešil slevou daně na dítě. Ale dovedete si představit ten jekot? Chudáci děti, úředníci, bazény, hřiště..Že ale z těch dotaci čerpají naší nekopove v první lize, to nikoho nezajima

0 0
možnosti
JAN

Drahá pí. V., dle mého jste měla odejít již po otřesném a tragickém případu škany ! Ale na to vy nemáte.To především, a jestli se chcete bavit dále, tak jedině o tom, že komunisti, ODS a dnes ČSSD to tady nechávají tunelovat co to jde, pozdravujte své soukmenovce, od Zemana, Paroubka, Haška,ad. až po Ratha se Zimolou ! Takže to celé rozpusťte, i s ex-ministrem fináncí /!/ Sobotkou, který neusměrnil ani Palase !

7 0
možnosti
RC

Clovece, co to melete o sikane? Pokud mluvite o te na Trebesine, tak ta se dela v roce 2015 a leden, unor 2016. Pani Valachova je ministryni od cervna 2015. Jakou konkretne na tom nese vinu?

0 0
možnosti
MZ

Sportu jste vystavila červenou kartu Vy a Vaše kolegyně. Jestli si to uvědomujeme? Na druhou stranu je to dobře, zde je vidět, jak je systém jakýkoliv dotací vždy prokorupcni. Sport se má živit sám, rodiče dětí (má jim zůstat více peněz, menší daně). Nechci se zastávat Pelty, ale ten dělal co měl, sehnal prachy, selhala Vaše kontrola ,Vas systém a Vaší podřízení. Protože lobing za dotace logicky byl,je a bude.

13 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik