Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chápu, že tělocvičny pro děti a nějaké sportovní programy pro mládež vyžadují podporu z veřejných prostředků. Ale proč by daňoví poplatníci měli podporovat nejvyšší fotbalové a hokejové soutěže, to jsem nikdy nepochopil.

5 0
možnosti
Foto

Já jsem včera sportoval a stát jsem k tomu nepotřeboval. Ani ministra pro sport.

5 0
možnosti

Tomu nevěřím. Jak čtu dle některých komentářu, tak to není možné. Ani u dětí. Je zajímavé, že mě se to stává také, asi ale musím běžet pro nějakou dotaci, jinak mám utrum.

0 0
možnosti

Stále kvoká a kvoká.

5 0
možnosti

P45e23t66r 94A45g83u26l17á43r

16. 5. 2017 17:49

Máme tu Centrum sportu, což je bývalý odbor ministerstva vnitra, nyní jen přejmenovaný na Centrum. Ti financují sport. Pak tu máme dotace, které přiděluje MŠMT. Pak tu máme sponzory... Opravte mne jestli se pletu, ale ve většině zemí je fotbal dost výdělečný podnik i bez státní podpory. Chápu podporu dorostu. Ale opravdu musí FAČR brečet, že jestli nedostane dotace, zkrachuje? LAicky se zeptám, to tedy ti fotbalisté, kteří nám jsou všem morálním vzorem, by museli třeba místo Masserati jezdit jen obyčejným Céčkem? Já si myslím, že kdyby FAČR nedostala ani korunu, nic by se nestalo. Dál by se kopaly okresní ligy a holt by se nesázzelo na českou první, ale na evropskou a světovou.

0 0
možnosti

No tak by se zdražily vstupenky, fanoušci by si kupovali předražená trička a čepice... A který klub by nepřesvědčil své příznivce, aby jej takto podporovali, tak by jednoduše zkrachoval. Nevidím v tom problém, není to nemocnice nebo jiná nezbytnost, je to jen zábava pro masy.

0 0
možnosti
Foto

Nevidím jediný důvod, aby stát podporoval jakýkoliv sport mimo mládeže do 18 let a vysokých škol, mimo sportovních organizací za účelem masového sportování pro běžné občany za účelem zlepšování fyzické kondice a zdravotního stavu obyvatelstva, což se následně postupem času celkově odrazí ve snížených nákladech na zdravotnictví.

V okamžiku, kdy se tady sbírají víčka, aby postižené dítě mohlo dostat vozík, nebo mohlo jít na operaci, mi přijde úchylné vyhazování peněz za ligové fotbalisty, hokejisty, jakékoliv další "profesionální sportovce", odměny za olympijské medaile a tisíce dalších příkladů. Ať si berou statisíce, ale od soukromých sponzorů a za prodané lístky, proč to máme platit my všichni?

Stejný názor zastávám u divadel a dalších státem placených kratochvílí, kdo to chce, ať si to zaplatí.

Až na to budou peníze, můžeme si nechat pozlatit chodníky, zatím podle mého nemáme na základní životně důležité věci.

Prostě dotace vidím v jakémkoliv směru jako zásadní problém..

12 0
možnosti

problematika sportu a divadel a kultury je poněkud komplikovanější než jen primitivně tržní...

2 5
možnosti

A teď jdu za dcerou, šla na trénink ve fotbale.

0 0
možnosti

Paní Valachová, vy jste měla jít již za inkluzování našich dětí.

Nechci platit zbytečné asistenty pro nevychované děti. Nechci, aby moje děti vinou inkluzování mělo ještě horší vzdělání než dnes. Nechci, aby moje děti byly ohrožovány agresory, kteří jsou omlouváni „papírem na hlavu“.

Podvody s dotacemi je vrchol. Ze svých daní platím podvody a korupci.

Česká fotbalová reprezentace by po ostudném výsledku ve Francii (hra je ostudná již teď) byla rozpuštěna. Následně by se Fotbalová asociace České republiky sama zrušila a vše by se začalo budovat od spodu a od znovu. Se zákazem bafuňařit pro bafuňáře od okresu výše.

Zdroj: http://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=528929

Dokud budou nejvyšší soutěže dotovány z veřejných peněz, nic se nezmění. Jestli to nevadí soukromým firmám, jde o jejich rozhodnutí. Jako daňový poplatník však nechci mít s „vrcholným“ fotbalem nic společného.

Zdroj: http://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=475032

4 0
možnosti

inkludovani.... kdyz uz

0 0
možnosti

I49v60o 81Ž57á42č22e46k

16. 5. 2017 12:52

Četl jsem, že pořadatelé ME ve veslování teď mají problém. Snažte se jej vyřešit. Ti mají sotva něco společného s brajglem ve fotbale.

3 0
možnosti

Pana Peltu prý držela u fotb. kormidla schopnost sehnat prachy. Kde je celou dobu bral, když tvrdíte, že od vás v podstatě neodtekla ani koruna. Když ministr nedohlédne do nejnižších pater svého rezortu, dá se to pochopit. Pochopení ale nečekejte, když se provalilo, že se vám to dělo přímo za zády. Nečekám, že se daňovým poplatníkům omluvíte " promiňte, to jsem nezvládla", stejně jako jsem nečekal, že nás začnete přesvědčovat jak jste ty peníze cpala do našeho sportovního potěru. Červená karta sportu nehrozí, sport tu byl a vždy bude. Tu červenou kartu jste dostala Vy.

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS