Diskuse

Vážené a milé paní učitelky, páni učitelé,

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P72e44t17r 96H29a61j44d85a

19. 4. 2017 14:42

Vy, paní ministryně, nejste "naše". Bohužel.

0 0
možnosti
MV

Snůška frází, které asi za soudružku ministryni napsala její sekretářka.

2 0
možnosti
RK

Vážená paní Valachová,

krásně jste zmínila učitel, žák a rodič.

Bohužel Vaše politika kompletně ničí systém našeho školství a velmi se vzdaluje od J. A. Komenského a od těchto tří klíčových účastníků našeho školství.

Svou politikou o rovnosti akorát vytváříte nerovnosti a snažení se unifikace a standardizace našich základních a středních škol berete zodpovědnost a kompetence vedeních škol a i v podstatě se snažíte brát od samotných rodičů, jako byste si chtěli děti přivlastnit (nesmyslná inkluze, maturita, financování, dotační programy - Prevence sociálně patologických jevů - co je to za nesmysl?) . Největší zodpovědnost by měla být na rodičích a vedeních škol, ne na Ministerstvu školství a už vůbec ne na EU a její urputné ideologii, kterou se snaží zasadit do přemýšlení dětí, na čemž se podílíte.

Také nerozumím Den učitelů - velmi to zavání sociálním inženýrstvím - ať to jsou učitelé či jiné profese - měli by se respektovat každým dnem a ne oslavovat tu profesi, když nám stát řekne.

Nerozumím tomu, proč prosazujete sociální inženýrství - vždyť jste se narodila v roce 1976 a tedy blíž komunismu než třeba já - a znovu se tady podobnou ideologii v jiném kabátě snažíte zařídit.

No, budu doufat v lepší zítřky, ale obávám se, že Vy ten socialismus opět vybudujete.

S pozdravem

Ketzl

1 1
možnosti