Diskuse

Garantujeme místo ve školce pro každé dítě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sociální demokraté toho na papíře občanům slíbili od ledna 2014 už tolik, že dnes ani sami pořádně nemají přehled o tom "co vlastně všechno". Dnes paní ministryně garantuje místa ve školkách všem dětem a až zjistí, že to technicky proveditelné není, začne couvat a v tom případě lepším (pokud celou věc nepřejde obvyklým mlčením), bude rodičům navrhovat výjimky.

1 0
možnosti
VH

Paní Valachová.

Jako správní levičáci (extrémní levice) tvrdíte: Rodiče jsou blbci, své děti by nevychovali řádně a tak šups s dětmi do školky. Podpoříme to i nesmyslem, při kterém bude mateřská matky, která se stará o výchovu svého dítěte celé čtyři roky pouhé 4 167 Kč měsíčně, avšak té, která dítě po dvou letech "šoupne do školky" celých 8 333 Kč měsíčně. A to nepíši o té, která v zájmu svých (profesionálních) zájmů odloží dítě k chůvě již po roce (16 667 Kč).

Vaše tvrzení je ovšem velký žvást. Výchova ve školce jistě učí chování v kolektivu. Ostatní znalosti a vědomosti se ovšem individuálním přístupem získávají lépe a trvanlivěji. Pravda - jen v tom případě, že rodiče se svému dítěti věnují.

Závěr: opatření je vymyšleno pro nezodpovědné rodiče, kteří na dítě kašlou. Takových rodičů se snažíme, zejména extrémní finanční podporou, mít co nejvíce. S naprosto nesmyslným tvrzením, že jejich potomci někomu budou přispívat na penzi. Nebudou, nepřevychová je ani patnáct let návštěvy škol a školek. On totiž vzor rodiny téměř vždy funguje dokonale.

5 1
možnosti
TH

Nejde o vychovu, ale hlavne o to, aby zeny mohly co nejdrive nastoupit do zamestnani. Vsechny moje zname, co maji deti to vitaji.

Vy jsrw pane Hruby zustal na materske jak dlouho?

0 0
možnosti