Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Obdivuji Vaši schopnost, veřejně se ještě vyskytovat. Školství zdemolováno inkluzí. Sport pod moudrým vedením ministerstva. Dotace, jako sexuální zábava v pokojíčku. Proboha, nechoďte ani do lesa. Musí přece taky padnout ... :-)

2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

J48i22r88i 61C32i65z

2. 12. 2021 16:14

Pani Valachova, jednomu sportu jsem se venoval cely zivot a mohu jen konstatovat, ze jednim z duvodu proc jde do kytek jsou lide jako "Velky a Maly Cap". Tito svou podstatou "prevleceni bolsevici" se dostali k moci prave proto, ze nekterym prodejnym funkcionarum vyhandlovali dotace, ktere z vetsi casti konci na uctech techto funkcionaru. A za odmenu je zvoli znovu do vedoucich pozic ve sportu, aby priste dostali dalsi penize. Za zakladni chybu povazuji cely system zakonu, ktere ve vetsine vychazeji ze socialistickych pravnich norem a tim umoznuji "Capum" si delat co je jim libo. Proc k necemu podobnemu nedochazi ve Svycarsku, Rakousku nabo Svedsku? Protoze cely pravni system je postaveny tak, aby pravidla byla srozumitelna a jsou proverena celymi generacemi. Ze pan Jansta je pravnik se socialisticko-komunistickym vzdelanim me neprekvapuje, umi velmi dobre socialisticky pracovat a zit jako bolsevicky prominent.

0 0
možnosti
JR

J22a98n 77R55á47ž

2. 12. 2021 11:15

Paní Valachová neví, kdy je lépe mlčet.

Připomínám: Paní Valachová byla v pozici ministra plně odpovědná za to, co prováděla její kamarádka a náměstkyně Kratochvílová s dotacemi, což je umocněno tím, že si ji do Prahy sama přivedla.

Hanba a pocit studu jsou pocity, které socialisté zřejmě neznají.

1 0
možnosti
OT

Vždyť madam Valachová v tom ve všem jela s nimi. Kde bere tu drzost?

0 0
možnosti
Foto

Čeština je ten nejskvělejší jazyk na světě. Vezměte si třeba "Sebechvála smrdí" nebo "Potrefená husa nejvíc kejhá". Víc k blogu bývalé inkluzivní ministrině nemám co dodat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,79
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik