Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IZ

Zase tu někdo šíří nesmysly. Tedy alespoň částečně.

Ano, třídním učitelům se zvedl třídnický příspěvek. Ale jen některým třídním učitelům. Těm, kteří pobírají tzv. zvláštní příplatek za např. učení ve speciálních třídách, se třídnický příplatek nejen že nezvýšil ani o korunu, jim se dokonce žádný nepřiznal, protože v zákoně je uvedeno, že učitel ( i třídní ) může dostávat pouze jeden zvláštní příplatek a příplatek za třídnictví se do zvláštních příplatků také počítají. Takže slovy klasika:" Peněz se vám ubere, zato práce se vám přidá".

0 0
možnosti
Foto

Školy by měly být volnotržní. Kolektivistické sny o sociálním inženýrství vždy nakonec selžou. No vás to živí, tak lhát musíte.

0 0
možnosti
Foto

Privatizovat školství? Možná, ale dokud převažuje školství státní, pak se mi zvýšení příplatků za třídnictví ve státních školách líbí (soukromé ať si to „ošéfují“ po svém); ovšem pokud to půjde ruku v ruce s důrazem na kvalitu třídních.

0 0
možnosti
JS

Vypadá to jako její drobná snaha napravit nesmyslnou inkluzi, která učitelům pouze zkomplikovala práci.

Katka se však nadšeně zavděčila aktivistům a pokrokářům z Bruselu.

2 0
možnosti
Foto

Když jsem chtěl po vás - po MŠMT - přiznání 2 měsíců k důchodu, které v r. 1981 uplynuly mezi absovlováním VŠ a umístěnkou, kterou mi dle tehdejšího zákona muselo poskytnout Ministersvo školství - tak jste to z pozice ministryně a JUDr zamítla. (Že se to projedná později. Neprojednalo se ani tehdy, ani teď, kdy jsem to revokoval datovou schránkou.)

Tak co si mám o těch vašich výlevech tady myslet?

V lepším případě, že jenom honíte politické body.

5 0
možnosti
ZZ

A sám jste si práci nemohl sehnat ?

:-)

0 0
možnosti
LK

L93u93b82o77š 94K59r88i30m58l

15. 7. 2021 18:47

A není to málo Kateřino? Dvacetinásobek minimálně!

5 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 29,11
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik