Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážená madam, jsem rád, že aspoň někdo má v ČSSD rozum. Ač permanentní volič pravostředových stran jsem si jako rozumný člověk vědom toho, že parlamentní republika (jak dlouho ještě s tím populistickým agentem či asiatem?) musí mít srozumitelnou levici (ne extrémní), aby politický systém byl chronologicky vyrovnaný. Pan Hamáček, dlouhodobě trapná postava, působící jako nechtěný přívažek politické divize firmy Agrofert, nyní poslal ČSSD na pokraj volitelnosti do poslanecké sněmovny. Všechny schválené politické a sociální návrhy si pod jeho vedením ČSSD nechala ukrást PR nápovědou p. Prchala a nadutostí řepkového vládce. Nejen ve svých vlastních médiích, ale i ve veřejných se tím pak chlubil tento slovenský imigrant, bývalý bolševik, prokázaný agent StB, obviněný z daňových a dotačních podvodů, neštítící se udělat z vlastních dětí bílé koně a pak i blázny! Váš sjezdový projev se mi jevil jako velmi rozumný, akcentující současné poměry.

Případný neúspěch ČSSD ve volbách ponesu částečně nelibě, ale po Hamáčkově lokajském vedení strany to bohužel nemusí dopadnout dobře.

0 0
možnosti

Me staci jedno jedine slovo: Inkluze. Tu ani Vam ani CSSD nikdy neodpustim.

4 0
možnosti

Protože to nemáte v hlavě v pořádku ?

;-D;-D;-D

1 1
možnosti

Kandidujte a vyhrajte! Aspoň půjde ČSSD úplně do kopru. R^

3 1
možnosti

Co Vám ČSSD udělala, že se chcete takhle mstít ? ;-D

0 1
možnosti

Toš kandyduj, enem kandyduj.

Dočkáme sa komédie Konec sosanů v Čechách aleáj na Moravě s Valachovú v hlavní roli ?

1 1
možnosti

Škoda, že nevyhrála.

Valachová by byla stoprocentní jistota, že socany přivede ke konečnému úpadku a nadobro je odpraví do hlubokého zapomnění...

Bohužel, Česká republika ponese důsledky jejího ministrování spojené s naprostou destrukcí školství ještě po mnoho desetiletí...

4 1
možnosti

M83i86l74a55n 59V70i40k

11. 4. 2021 16:46

Jak dlouho tady ještě bude kandidovat???;-D Nebo je to příprava na další volby (pokud ještě bude někdo v ČSSD, kdo by volil)??

1 1
možnosti

Paní Valachová by patrně ráda nesmyslně rozházela za rok mnohem víc peněz, než by republika dokázala vydělat za 10 let !!!

;-D;-D;-D

2 1
možnosti
Foto

Kdyby ten článek a diskusi četl Nohavica tak ho z toho jebne.

1 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,79
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik