Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J61i15r57i 47D26v39o89r44a51k

24. 2. 2021 14:49

Zalez... konecne z Parlamentu vypadnete, vy sbirko X

0 1
možnosti
ZJ

Postupné zkvalitňování výuky matematiky.

1970 Dřevorubec prodává náklad dřeva za 100 dolarů. Produkční náklady jsou čtyři pětiny z ceny. Jaký je jeho zisk?

1990 Dřevorubec prodává náklad dřeva za 100 dolarů. Jeho produkční náklady jsou čtyři pětiny z ceny, tj. 80 dolarů. Jaký je jeho zisk?

2000 (nová matematika) Dřevorubec vymění množinu D dřeva za množinu P peněz. Udělej 100 teček představujících prvky množiny P. Množina N výrobních nákladů obsahuje o 20 bodů méně než množina P. Znázorni množinu N jako podmnožinu množiny P a ukaž množinu zisku.

2020 Dřevorubec prodává náklad dřeva za 100 dolarů. Jeho produkční náklady jsou 80 dolarů, zisk 20 dolarů. Tvůj závěr: Podtrhni číslo 20.

2021 (cílená výchova) Zkrácením krásných lesních stromů vydělá dřevorubec 20 dolarů. Co si myslíte o tomto způsobu získávání živobytí? (Námět pro diskusi ve třídě: Jak se cítí lesní ptáčci a veverky?)

1 0
možnosti
VB

Nejde jen o české děti, omezení ve výuce se nyní týkají celé západ. civilizace, např. i Izraele, okolních západ. zemí, ale i Skandinávie (jakékoli pokusy udržet aspoň část škol otevřenou skončily jejich uzavíráním v lokalitách s vyšší infekcí). Místo půlročního skomírání se měly udělat např. postupně dva tvrdé lockdowny po 10 dnech absolut. omezení kontaktů, bylo by to levnější a účinnější. Ale schopnější děti se vše naučí i doma, těm dalším lze průběžně pomáhat doučováním. Je to hodně taky o organizaci: pouštět do škol (praktic. výuka apod.) žáky po skupinách, ostatní mají program výuky doma.

1 0
možnosti
VB

Rakousko sice nakoupilo testy pro žáky taky v Číně, ale dováží je rakouská dobře prověřená firma, navíc rodiče mohou v lékárně zakoupit ty samé testy vyrobené v Rakousku, pokud mají výhrady k čínským výrobcům. A rodiče mohou ráno ve škole provést test se svým dítkem, pokud by to nezvládalo.

0 0
možnosti
Foto

Fakt by nebylo lepší tento školní rok pustit k ledu, dát dětem prázdniny do konce srpna a začít školní rok od září, dá-li bůh a všichni svatí a budeme-li ještě někdo z nás naživu, a začít další rok od čistého stolu.

Taky jsem začal povinnou školní docházku od rok později a dodnes jsem tomu rád.

0 0
možnosti
JK

O rok jo, nevěřím.

0 0
možnosti
Foto

Fatální neschopnost vlády?

Té vaší společné vlády s ANO a podporou komunistů?

Vy se ani trošku nestydíte?

Odpovím si sám, nestydíte.

Vy si snad v tom marasmu libujete:-(

1 0
možnosti
JK

Vezměte si tu zlomenou stranu a sbohem. Zbývá pár posledních měsíců do konce existence a Hami Hami se krmí co to dá, tentokrát si dupnul a Babiš se stáhl. Kdyby začali vytahovat opravdovou špínu, tak už je nikdo z basy nedostane. Takhle to přikryje nouzový stav a tradá, střídáme koně, ale jen ty bílé.

A o to jde, výdaje státu jdou ze 3/4 na nákupy nepřehledných zakázek a z 1/4 jako pomoc občanům a firmám. Proto ta snaha omezit firmy nepřehlednou administrativou, zbyde víc na nákupy. Na západ od nás je situace přesně opačná, občanům a firmám jde 3/4 a na nákupy 1/4 a je to vidět na stavu pandemie a celé společnosti.

Za ty mrtvé může hrabivost vládních špiček, peníze z neprůhledných kšeftů jsou víc jak zdraví lidí. Proto vám nikdo nevěří, ve všem co děláte je nějaká levárna, vyhlášení opatření a prázdné kecy Havlíčka jsou jen mlhou před zataženou oponou nouzového stavu. Ta panika, že by už zůstala jen ta mlha a něco by vyšlo na světlo byla obrovská, vládu zachránili hejtmani a už jim jsou sliby houby platné.

Teď se vláda upíná k pandemickému zákonu, další nouzový stav už ani přes hejtmany neprojde. A co vidíme, zase další hysterické záchvaty, protože senát naznačil, že si zákon podrobně přečte, to je neštěstí hroutí se vládní pandemické hospodářství zvané: "Velká domů, na životy nehleďme."

Že vláda soustavně překračuje zákony a ústavu, je už několikrát potvrzené, tahle vláda nás podvádí a ožebračuje. ČSSD jsou tím, kdo tohle Babišovi umožnili a ještě se přiživují, zaslouží si potupný konec.

1 0
možnosti
Foto

Příliš obecná obvinění. Na to doplatil už Robbespiere.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik