Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kateřino, já s koncem nouzového stavu souhlasím, dokonce ho vítám a budu jásat. Ale díky takovým, jako jsi ty, se toho asi už nikdy nedočkám.

0 0
možnosti

Valachová - tak už jste oznámila pokles odměd o 40 %?? ještě ne? Tak se nechystáte, viďte!! Ono být pěkně za bukem a dělt si v podstatě co chcete, dokonce od policajtů být volná a kdykoli, tak to se bere!!

Podívejte - my dole máme oči. Jste tam normální banda - lháří, žvanilové a k ničemu. Odejděte a ta vaše ČSSD to je proradná strana.... Skončíte a bude konec!

1 1
možnosti

ČSSD dobrovolně strčila hlavu do oprátky v menšinové vládě s nestabilní podporou komunistů. Spolu s Babišem jste zodpovědní za to co se u nás děje, držíte ho u moci a propásli jste záměrně několik příležitostí, jak z toho vlaku do pekla vystoupit a teď, když už i komunisti lháře opustili, začnete hlásat, že všichni mají zahodit stranické knížky a jednat ve jménu "vyššího dobra" o kterém Babiš ví přece nejvíc, tak ho musí všichni poslouchat. Vy všichni co jste dotáhli původně silnou levicovou stranu k zániku máte už teď chodit kanálama.

Jako zastánce parlamentní demokracie mě skutečně štve, že tradiční rozdělení levice, pravice, střed jste zničili. Levicové voliče vám vyluxoval miliardář, velkokapitalista a dotační podvodník a to jen a jen správným použitím PR a silným vlivem svých médií.

Žádná PR kampaň nemůže nikdy překrýt pravdu a ta se vždy prodere napovrch, pokud lhář zůstane sám, jde to rychle, jakmile se může opřít o někoho důvěryhodného, pak jeho lži nemusí ti oklamaní prohlédnout, věří těm, co jim doposud nelhali. Tohle jste provedli se svými voliči, už vám nikdo nevěří, jste prospěcháři, žijete jen do konce tohoto období a pak sbohem a Hamáček.

4 1
možnosti
Foto

I62v87o 35P52a65v55e80r89a

15. 2. 2021 7:45

Co pořád mate s tou opozicí? Koalici Agrofertu a ČSSD opustil třetí koaliční partner, tedy KSČM. Bez nich je vláda v podstatě mrtvá (funkčně). Váš predseda strašil v živém vysílání poslance, jak bez NS budou muset vojaci a hasiči z nemocnic, a hmotné rezervy už nevydají ani roušku umírajícím. Jak se už druhý den po té ukázalo, byla to jen obyčejná lež. Jenže ja nechci ve vedení země lháře a už vůbec ne s mimořádnými pravomocemi. Takovýto člověk je totiž škodná v každé době.

8 0
možnosti

A28d27a10m 63V94í68c76h29a

15. 2. 2021 4:46

po roce nouzoveho stavu vlada prisla jen s brecicim hamackem a babisem

6 0
možnosti

I49v57a35n 58L73a66c79k44o

14. 2. 2021 17:29

Říkáte o sobě, že jste hubatá(rozuměj chlubíte se, jak si to s každým vyříkáte). Vaším plytkým článkem jste však dokázala, že vám chybí moudrost.

7 1
možnosti

Na vladu ve spojitosti s koronavirem nadavaji snad vsude na svete, ale v naproste vetsine zemi jen kvuli omezenim , ktera nejsou po chuti. U nas jste tomu, ale dali korunu, ve chvili kdy na tom nemecko nebylo tak spatne jako my provedli lockdown a behem par dnu se u nas uvolnovalo. To same pred volbama. Jsme na tom nejhure na svete a urcite nejsme ten nejmene disciplinovany narod na svete. Vlada je ta co muze za tak neskutecne vysoka cisla.

2 1
možnosti

Paní Valachová, zaznamenala jste, že právě v tuto chvíli Plaga v OVM prakticky popírá dohodu s hejtmany, že se 1.března vrátí děti do škol?

Možná se vrátí maturanti, možná 1. března, testy dosud nejsou objednané ... 1.stupeň prý možná s odstupem 14 dnů (!!)

Vždyť VŠICHNI psychologové alarmují, že právě 1.stupeň je na tom velmi špatně, a musí se vrátit jako první! ;-€

Toto je vážně výsměch ...

3 0
možnosti

R90a60d40e72k 82H38o83d84a47ň

14. 2. 2021 10:39

Stačí se podívat na vývoj důvěry občanů ve vládu a vývoj důvěry občanů v premiéra, a je zřejmé, že dezintegrace neproběhla včera, předevčírem, ani před týdnem. Dezintegrace probíhá postupně celý rok, a nemůže za to opozice. Pokud tvrdíte, že zrušení zákazu nočního vycházení ničemu nevadí, že zákaz aby byly otevřené malé obchody je zbytečný... pak přesně ukazujete, proč tu ta dezintegrace probíhala. Protože buď jste nedokázali vysvětlit proč je to nutné, nebo jste to zakázali zbytečně.

A není to proto, že poslanci opozice neprodloužili zase další nouzový stav. Je to proto, protože vy jako vláda katastrofálně selháváte v tom, jakkoli objasňovat proč by mělo být to nebo ono. Protože pokud je jediný argument "nebo budou umírat lidi", pak to zrovna moc vysvětlení není. Koneckonců premiér Babiš dával jasně najevo, že diskutovat nechce a nebude. Když chtěl prodloužit nouzový stav "aspoň o 14 dní", v podstatě nedokázal vysvětlit ani co v těch 14ti dnech udělá.

To vše vám píši, přestože jsem měl v rodině už pohřeb kvůli úmrtí na covid. V nouzovém stavu, mimochodem.

8 1
možnosti

Páni Valachová nebyla nikdy můj šálek čaje. Inkluze byl fakt průšvih. Ale se závěrem jejího počinu se nedá nesouhlasit. [>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik