Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Feministka promluvila. Debatovat s touto paní o veřejných financích nebo o rodině je obdobné jako debatovat o lidských právech s dozorcem v Jáchymově nebo rovnou házečem mrtvol do kotle v nacistickém lágru. Svět podle paní Valachové tady už byl za Stalina a snažit se jej probudit nazpět k životu je jako vykopat mrtvolu z hrobu a odvést ji do nemocnice k resuscitaci.

1 0
možnosti
Foto

Je to jasné. Bohatství chudých se rodí z bohatství bohatých. Okraďte více bohaté a zchudnou především ti chudí. Ten kdo nejvíc brání všem lidem, aby si vylepšili svůj život je stát, který musí především zajistit bohatý život jak v ráji vám politikům.

0 0
možnosti

Vy jste fakt ideální koaliční partner!

Vařte si ten guláš, laskavě, ve vládní kuchyni.

0 0
možnosti

P81e75t90r 86B24u42r96i46a78n

24. 11. 2020 13:03

4x ODS a jednou zlí bohatí. Hezký článek ve stylu imperialisi, Wall Street a reakcionáři v našich řadách.

Z bohatství se daně neplatí (minimálně), platí se z příjmu. Ten kdo má nadprůměrné příjmy ještě nemusí být nutně bohatý. Oproti lidem na socdávkách má vyšší výdaje. Lidem na různých podporách zbývá mnohdy na ruku víc peněz, než těm s vyšším příjmem. Tato vaše rétorika z 50. let je příčinou toho, že jako strana jdete do kopru. A přehršel zákazů, kterými bolševicky tyranizujete lidi už mnoho let.

A jinak jste prčovní vládní partička i s tím vaším kámošem, kterému jste dali generální pardon na lustraci.

ANO hlasovala s ODS pro snížení daně, vy jste hlasovali s ODS pro zvýšení slevy na poplatníka.

Schillerová teď žaluje občanům, že to byl od vás podraz, a že jste se sčuchli s ODS proti nim, vy tady žalujete, že to byl od ANO podraz a že se sčuchli s ODS proti vám.

Ovšem z toho celého zůstává jen to, že vy jste vláda, vy ČSSD a ANO! Vy oba jste za to odpovědní!

Jedou jedinkrát nehlasuje ODS tzv. "antibabiš", souhlasí s vámi oběma a rozloží to vládu a finance. A nakonec oba škemráte u senátu, kde vládne opozice, aby vás zachránil před vaším vlastním babralstvím. Hezké že?

A teď si představte, že by vás těch šest let nedržela opozice na vodítku a souhlasili by s vámi ve všem. Zničili byste tuhle zemi už před třemi lety. Neschopná bando.

1 0
možnosti

To snížení daní platí pro všechny, nejen pro bohaté, jak se nám snaží autorka podsunout. Je to jak za komunistů. Hlavně vzbudit závist, že se uleví těm "boháčům".

Stát ať raději šetří na svém provozu a neargumentuje, že nebude na investice.

3 0
možnosti

Hele, hlavně po podzimních volbách nezapomeň zhasnout.

2 0
možnosti

Zdá se, že klasických sociálně demokratických voličů, kteří by chápali a souhlasili s tím, co říkáte, je v tomhle státě opravdu jen 4 až 5 %. Se západními zeměmi, kde jsou všude progresivní daně a soc. dem. se výrazně podílela na vybudování jejich bohatství, se to nedá srovnat. Partička, kterou k ČSSD svého času přitáhl Zeman, už odpadla.

Bohužel, asi nezbývá než dát lidem to, po čem volají, a co nezažili, viz příspěvky níže... To, co popisujete.

0 0
možnosti

"Bohatí" platí daně, tzv. chudí neplatí nic, často ani nepracují, nestarají se řádně o své děti, jen parazitují na dávkách pro ně. Socanská rétorika poslední doby, ve které se omílá pořád dokola slovo chudí, mi připomíná mou školní docházku za socialismu, kdy chudí byli hrdinové a být bohatým byl skoro trestný čin. Pro mne je Babišův návrh v současné době nepochopitelný a šílený. Ale může to přinést i pozitivum ve zjednodušení daňového systému. Chudý a zadlužený stát bude konečně nucen řešit svou přebujelou a přeplacenou správu. Pracuji v soukromém sektoru, počítám se ke střední třídě. Přidávám svou svou zkušenost poslední doby - stavební povolení - ještě ho nemám - trvá již mnohem déle, než registrace vakcíny na Covid...

2 0
možnosti

P29e84t36r 72D39r68a35p67a60l

24. 11. 2020 9:58

no jo, ale když bude stát svou přebujelou administrativu řešit vyházením poloviny úředníků (jak si to někteří představují), tak na to povolení budete čekat ještě dýl.

0 0
možnosti
Foto

Správným řešením je za C. Nízké daně pro všechny!

2 0
možnosti

Vaše články nečtu proto nekomentuji.Ale když vidím Váš pseudoúsměv vybaví se mi jediné INKLUSE!Rv

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS