Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J88i95r27i 20D53v90o72r65a40k

9. 11. 2020 11:49

Ja si myslim, ze ale nejvetsi chybou bylo, ze jste se do skolstvi zacala montovat Vy. Proboha, jen hlavne prestante davat "rady" , to bude pozitivni prinos, bezpochyby. Dik...X

4 1
možnosti
JK

Vážená paní, kdyby byly v endeli ryby, nemuseli by být rybníky. To je shrnut váš celý příspěvek do jedné věty.

Oslovte nějakého ubohého žáka na domácím vyučování, aby vám mezi online srandaškoulou zpracoval interaktivní tabulku, ke se bude datum nástupu jednotlivých ročníků posunovat podle čísel v koronavirové statistice. Nebo to tedy zadejte za pár míčů nějaké firmě, ale proboha nás nekrmte svými "kdyby" představami. Zvyšujete jen pocit deprese, že není vidět konec, že už nadosmrti budou rodiče zároveň i učitelé a nadále si budou platit drahé školství, které bude čekat na plných stavech jaksi v záloze, co kdyby se to někdy uvolnilo. Neuvolní, koronáč tu bude pořád, říkají odborníci, takže si platíme i neschopné ministry a politiky, kteří netuší jak z toho ven a vypouští jen hraběcí rady a co by bylo kdyby.

1 0
možnosti
TM

trocha online by neškodila, pak by možná rybníky být nemusely...

0 0
možnosti
MP

Naopak. Potřebujeme školy otevřít CO NEJPOZDĚJI! školáci jsou ideální vektor infekce ! .

Jsou BEZPŘÍZNAKOVÍ, s infkcí se vypořádají BUNĚČNOU IMUNITOU takže nejsou odhalitelní rychlotesty a mají VYSOKOU MOBILITU. zavření škol byl jediný správný vládní krok.

2 5
možnosti
JK

Nějaký školák se naboural tatíkovi do účtu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,79
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik