Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zadlužení způsobily vlády ANO a ČSSD! Netahejte do toho jiné vlivy.

:-/

Vždy bude něco. Bude sucho, teplo, mokro, zima, kobylky, recese, ilegální migrace atd. A nic z toho není nesmí být důvodem masivního zadlužování státu.

:-/

Ani v době růstu tyto vlády neušetřily ani korunu, jenom rozhazovaly a zadlužovaly.

0 0
možnosti
PB

P32e72t91r 44B51u60r60i36a74n

29. 10. 2020 15:35

Umění demagogie. Paní poslankyně je pro vyšší daň středně a nízkopříjmovým, protože nechce podporovat boháče! To nevymyslíš. A dalšími slovními veletoči typu zlevněná stravenka za výhodnou cenu se celý blog jen hemží.

Takže si to zrekapitulujeme: návrh vlády zdanění: bohatí 23%, méně příjmoví 15%.

Paní Valachová ovšem nepodporuje ony bohaté a proto k nim bude klidně i tvrdá, její návrh: bohatí 23%, méně příjmoví 19% ! To zdravý mozek nedává, na tohle musíš být socan!

0 0
možnosti
ZJ

.... paní poslankyně .... všechny obchody uzavřeny .... kam půjdete schánět metr??:-/

0 0
možnosti
JK

Už ten nadpis je chucpe. Zatím sekáte pouze hloupé dluhy (ukažte nějaký chytrý) pod vedením asociálního psychopata s diagnózou od paní Maláčové.

Kecáte, superhrubá mzda se vám líbila, proto jste ji ponechali až do dnes. Navíc dělňasovi je úplně šuma fuk jestli je mzda hrubá, polohrubá, nebo superhrubá, jedině ho zajímá, co dostane na ruku. A co se stane po tanečcích se zrušováním kde čeho? Na ruku dostane dělňas stejně nebo míň, kdo na tom vydělá je firma, protože jakoby navýšení hrubé mzdy tu bude, že. Takže se zacpou ústa odborům, no není to super. To, že budeme mít na pásce víc díky vládě je stejná lež, jako že zdravotníci dostanou za jarní koronáč odměny. Ani prd.

Jediné, kde ČSSD uspěla a získala hlasy, je tam kde se postavila zvůli Babiše, (Hamáček - krizový štáb. Maláčová - diagnóza, Pardubice - volby a koalice bez ANO). Takže pokud to s Andrejem dotáhnete do voleb, je po vás, pokud ihned opustíte kapitalistu, který jen uplácí vaše voliče a vy jim nedáte důvod nenechat se uplatit, pak máte malou, ale přece jen šanci dostat se do parlamentu. Ovšem pokud vám jde o to, užívat si ještě rok vládních křesel a být spoluzodpovědný za ten ekonomický průšvih, do kterého se řítíme, pak setrvejte a velebte Babiše jako dosud, on se vám odmění. Nově takto oměněným je Prymula, optejte se ho, nebo mnoha a mnoha před ním, včetně Andyho vlastní rodiny, určitě vám potvrdí jaký je to kabrňák, kamarád, manžel a otec.

Činíte ďáblu dobře, odměna vás nemine.

2 0
možnosti
PV

P49a65v31e69l 93V97é40b14r

29. 10. 2020 9:39

Paní Valachová, nemáte pocit, že jste toho pokazila už dost?

5 0
možnosti
JP

J40a58n 43P94a72v56l89í92k

29. 10. 2020 9:25

Superhrubá mzda byla již zrušena (od r. 2014), vláda B. Sobotky, v které jste byla členkou, zrušila ono zrušení. Vaše čestné pionýrské tak vyznívá poněkud komicky.

6 0
možnosti
DS

Paní kolegyně, hlavním důsledkem současného stavu budou analfabeti. Ty bude třeba doučovat a vzniknou pro ně "speciální třídy". Ty šťastnější děti, z rodin, které se zajímají, budeme potřebovat abychom ekonomiku (zdravotnictví, policii apod.) vůbec udrželi. Lockdown = konec inkluze.

Státní dluh budeme zřejmě řešit devalvací měny, při kvantitativním uvolňování jsme si zkusili, že to jde.

3 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,91
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik