Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O98t54o 23K26a27d77ě21r25k35a

26. 8. 2020 14:53

Politika a lačnost politiku rozložila česky sport. Čím? No tím , ze zrušila financování sportu ze dvou zdrojů - loterie a stát. Došlo takto vlastně k zestátnění a zpolitizovaní sportu, kdy Babiš a jeho parta zosobněna v úřadu který vede poslanec Hnilička bude dělit peníze. Když úklidí Janstu či Peltu tak vstanou “novi bojovníci” , protože proč? Protože náš stát je cely postaven na tom, ze někdo někoho zná a dá mu líznout. A je jedno jestli je to někde dostavba špitálu nebo prachy na soustředění na druhem konci světa .

0 0
možnosti

Chcete říct, paní Valachová, že ve chvíli kdy jste se ve svém úřadě zorientovala, podala na to faulování ve sportu oznámení na policii. Z Vašich řádků to nevyplývá. Vaše náměstkyně řekla, že nastoupila do rozjetého vlaku. Zatáhnout za záchranou brzdu asi neměla odvahu a možná ta odvaha chyběla i Vám. Trochu se zdá, že Vy a Vaše náměstkyně jste byly pro božstvo sedící na českém sportovním Olympu, než to prasklo, přímo požehnáním.

3 0
možnosti
Foto

Pan Ondračka tvrdil, že k machinacím ve financování sportu došlo po krachu společnosti Sazka. Za ten sice také mohou sportovní funkcionáři, ale primárně je za to odpovědný stát.

0 0
možnosti

J97a12n 21R22á55ž

25. 8. 2020 18:48

Hanebnost jsou státní dotace do profesionálního sportu. Hanebný je už absurdní systém, kdy peníze kterými se mají podporovat sportovní aktivity "normálních" občanů, které organizují amatéřští funkcionáři klubů jako svůj koníček a zázemí jim vytváří obce, rozdělují týpkové jako jsou Janata, Pelta, Kejval nebo Bise , kteří si ze sportu udělali svůj soukromý milionový byznys.

5 0
možnosti

J96a57n 10R59á63ž

25. 8. 2020 18:56

Omluva : Jeden z největších šíbrů ve sportu není pan Janota, ale JUDr Jansta. Automat v mobilu si zahrál se jmény. ;-D

0 0
možnosti

Ondráčka si musel kopnout.Rv

0 2
možnosti

Český fotbal byl je a bude sbírka špinavostí.Žádní "kluci z vrcholu pyramidy", darebáci, kde bohužel mnohým se nepodařilo prokázat vinu.Žádné dotace do fotbalu, hokeje a myslím ani do jiného sportu. Sport by měl být čistě amatérský. Samozřejmě vím, že je to nereálné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik