Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A já jsem vám to taky říkala - vámi podporovaná tzv. inkluze nebude fungovat ani omylem. A ukázalo se, že nefunguje. Dala jste do oběhu paskvil, naslouchala jste ideovým našeptávačům jako je Laurenčíková a spol. Vám není divné, že ta paní sedí už na několikátém významném křesle a všude škodí? A její parta už zase "radí" Plagovi a je to děs. Možná byste mohla veřejně přiznat, jak to všechno bylo. V současnosti se bijete za školství, ale lidi mají paměť. Ví,co jste dělala předtím.

3 0
možnosti

Většina dětí z nepřizpůsobilých rodin na vzdělávání kašle ať se do školství nalije jakékoliv množství peněz. A stát pak je v dospělosti podporuje, aby se necítili poškozeni a přitom svým přístupem si zavinili nedostatečné vzdělání a tím nízké příjmy popřípadě nezaměstnanost. Stát má dát jasně najevo, že ten kdo se nesnaží nebude na tom tak dobře jako ten kdo pracuje. A to platí už od školky až do konce státního vzdělávání.

1 0
možnosti
Foto

Na toto téma "kašlání na vzdělání ze strany jistých osob" jsem napsal blogů již za posledních 9 let několik desítek a k žádným změnám nedošlo, protože "na vzdělání jistých osob" kašlou především české vlády. O sociální dávky si může v ČR požádat od svého věku 15 let každý bez ohledu na skutečnost, zda všechny ročníky povinné základní školy absolvoval a nebo nikoliv. Ministryně Maláčová považuje za nutné držet pěkně pod krkem hlavně neplatiče alimentů, ale nevzdělaní nemakačenkové, které téměř nikde - protože je tam bohužel vyžadována znalost psaní a čtení - nechtějí vzít do práce, ministryni nevadí!!;-O

0 0
možnosti

Ta tabulka s podrobnějším vysvětlením, je tady na netu. Podle mne, jsou to nepřepočtené údfaje ... v Norsku 4x větší platy a tak i nákllady mzdové jako podstatné to ženou vzhůru. Vůbec na Západě větší podíl plateb rodiny, atd. ... Na bývalou šéfku rezortu se zázemím je to chabé, tím neříkám že vše je OK ...

2 0
možnosti

Paní Valachová, na co si tu hrajete? Vy jste zapříčinila většinu problémů a teď chcete nápravu? Jste tak slepá nebo hloupá? Kdo tedy ty Vaše chyby má napravit? Vzpamatijte se už a raději běžte někam, kde budete více platná.

3 2
možnosti
Foto

Pokud náš systém předškolní výchovy dává za tak málo peněz takové výsledky, jaké dává, tak je naopak vysoce efektivní.

0 0
možnosti

Univerzální socanské řešení. Nalijte do toho víc peněz, problém zmizí. Kolikrát už se to neosvědčilo, ale my to zase zopakujeme.

4 0
možnosti

Paní Valachová, a inkluze se podařila? Je to Vaše dítě. Čeká se, že se rozepíšete o ní.

8 1
možnosti

Paní Valachová,vy byste se už vůbec k otázkám školstvím neměla vyjadřovat.Stačí jakou paseku jste způsobila nucenou a špatně prováděnou inkluzí.

6 4
možnosti

Přesně stejný text se objevuje pod různými jmény pod každým článkem Valachové. Prchale, člověče hloupá, už byste mohl alespoň nějak tenhle blábol inovovat, je to trapný.

2 2
možnosti

Tohle nikdy nepochopím. Všichni vědí, že se investice do vzdělání vždy vrátí. Všichni vědí, že investice do vzdělání jsou jedinou možností pro cestu za vyšším blahobytem a bohatstvím. Všichni vědí, že investice do vzdělání tvoří sebevědomější a úspěšnější lidi, o které se pak stát nemusí starat. Prostě je to investice číslo jedna, nejdůležitější a nejvýnosnější. A přesto jsme celá desetiletí na chvostu vyspělého světa, přestože každá vláda tvrdí, jak to změní.

1 0
možnosti

A proto ti vzdělaní chtějí pracovat ve státní správě. A tím celá společnost zbohatne.

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS