Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen dejte miliardy! Nikdo Vám nebrání.

Ale netahejte do toho daňové poplatníky a dávno prázdnou, těžce zadluženou, státní kasu!

0 0
možnosti

Paní Valachová, určitě Vám neuniklo z reakcí v diskusi zde, ale i u minulých vašich článcích, že patříte do party "provařených" a nechtěných. A Vy nedáte pokoj. Říká se tomu hroší kůže, stojí Vám to za to? Váš předseda při chřipkové krizi trochu zabodoval, ale s koulí u nohy "Marksová, Dolínek, Poche, Valachová, Hulinský, Březina", nemá šanci.

1 0
možnosti

Pane Kloboučníku, popravdě, Vás se o názor bezvýznamného mouly také nikdo neprosil, že jo. Tak to prostě nečtěte, Vy si ušetříte tu chvíli, než se vyzvracíte do klávesnice, my si ušetříme vhled do Vaší schizofrenie. Všichni budou happy.

1 0
možnosti

L63u78b85o60š 31K28r28i80m66l

25. 6. 2020 10:16

Stále mě překvapuje, jak jste ... jednoduchá. Stále jste nepochopila, a nikdy nepochopíte, že něco postavit, tzn. Investovat, je jen velmi malá část nákladů. Zásadními náklady jsou totiž ty provozní, tzn. energie, platy, provozní údržba atd. A tyto náklady nejsou jen jednorázové, ale trvalé. Vůbec si neuvědomujete rozpočtovou “past”, kterou připravujete na obce, kraje a všechny organizace, které chcete “ zainvestovat”.

Dalším problémem je administrace veřejných zakázek dle zákona z vaší dílny.

2 0
možnosti

Dejte když máte nemluvte za ty co nemají....

2 0
možnosti
Foto

ještě to přeložte do češtiny

1 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik