Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myšlenky, skutečně vhodné pro sociální demokracii.

Je dobré pro ČSSD, že spolupráce s ANO ve vládě je zatím bez zbytečných sporů, které snaží vyprovokovat opozice, protože úspěšná spolupráce ve vládě přináší pro ČSSD vyšší % podporu i potenciální možnost další spolupráce s ANO po příštích parlamentních volbách.

Přesto je z politiky ČSSD potřeba odbourat liberální postoje, které nepatří do politiky sociální demokracie a podrážejí voličskou podporu ČSSD. Je smutné, že když by se měla ČSSD ozvat, ona mlčí, protože na tom mají někteří politici ČSSD osobní zájem.

Chyběl návrh na snížení navýšení poslaneckých platů, na stejnou částku, jakou obdrží státní správa, tedy o 1 700,- Kč.

Chyběl návrh na zvýšení důchodů o stejnou částku pro všechny důchodce, tedy o 900,- Kč pro všechny. Místo toho prošlo % navýšení, které zvyšuje důchod pro nejvyšší důchody. To děláte pro ty chudší důchodce, nebo pro Kalouska?

Je těch chyb mnohem víc.

Pochválit lze ministryni Maláčovou, která prosazovala zvýšení rodičovského příspěvku pro všechny matky dětí do 4 let a doufejme, že to ČSSD bude chtít doplatit

v rámci volebního programu ČSSD po příštích volbách.

Zkrátka, jako ČSSD prosazujte skutečnou sociální demokracii, nikoliv liberální demokracii. Pak budete mít svoje voliče jisté i když se vám nepodaří vše v rámci koalice prosadit.

1 0
možnosti

:-) Hezké, co vláda a ČSSD podělají, za to může opozice a Kalousek. To je tak upřímné...

0 1
možnosti

...které jsme nechali „v rámci zákonů“ ožebračovat naše spoluobčany.

Ano, to jste nechali. A dodnes se ČSSD za exekuční zákon neomluvila. Ba co víc, nijak ho nezmírnila. Naopak přidala zákon o neomezené insolvenci, tedy přidala i okrádání poctivých věřitelů. Přitom do insolvence farizejsky odmítá zařadit ty opravdu okrádané lidi na pokraji přežití- dlužníky vůči státu. Z nichž naprostá většina se do dluhů dostala taky neúmyslně. Třeba krachem podnikání. Mimochodem, řeknete nám už konečně jaké penále a pokuty vyměřuje stát třeba u dluhu na pojištění, nebo daních? A jaké široké možnosti má při zabavování majetku? Ať se nám ty obzory o lichvářích, kterých máte plnou klávesnici, otevřou naplno.

Nicméně by mě zajímalo, jaké nové represe, zákazy a zdaňování má ČSSD připravené na tento rok. Vzhledem k tomu co dosud předváděla bych to tipoval na:

-zákaz poslechu hudby i mluveného slova za jízdy. Odvádí to pozornost řidiče.

-čipování včel. Jsou to nebezpečná a ozbrojená zvířata.

-zákaz prodeje rumových pralinek, punčových řezů, likérových špiček a podobných pastí na závislost v cukrárnách. Alkohol by neměl být volně dostupný pro děti.

-daň z ujetého kilometru. Kdo méně opotřebovává silnice, platí méně. Hlídáno centrální navigací, do které se musí každé auto povinně přihlásit (a platit provozní poplatek 200kč/měs.)

-buržoustská daň, 50 hal. z každé vydělané koruny nad úředně vyhlašovanou průměrnou mzdu. U OSVČ ročním průměrem.

-poplatek za dešťovou vodu...oprava, ten už je, tedy beru zpět.

-zákaz prodeje večerkám ve svátky a významné dny, v NE, v SO po 12hod. a ve všední den po 17.hod v rámci narovnání konkurenčního prostředí.

1 0
možnosti
Foto

Nestrašte s čipováním včel: nanočipy se už vyvíjejí.

0 0
možnosti
Foto

Paní poslankyně Valachová na rozdíl od svých voličů ROZHODNĚ nic platit nebude, ústavní činitelé si k tomu účelu náležitý balík peněz urychleně přidali - zaručeně platit budou prostí občané, a to jako pruhovaní, přesněji řečeno jako mourovatí. 8-o;-(

1 0
možnosti

2020 - To zní slibně a ČSSD razí další zvýšení daní. Tedy sektorovou daň - banky budou platit státu ještě víc a my bankám ještě víc, poplatky a úroky, jinak to být v takovém případě nemůže. Zastaví se někdy zvyšování daní? Jedině když těmhle zlodějům ve volbách dáme červenou

1 0
možnosti
Foto

Zavedení bankovní daně se nepromítne do zvýše poplatků a úroků, protože zisky bank jsou dostatečně vysoké na to, aby tento náraz absorbovaly. Pokud ano, tak by to znamenalo, že zde je skrytá kartelová dohoda, a to je pak záležitost pro antimonopolní úřad.

0 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS