Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petara Buzková a Valachová - dvě pionýrky rozvratu českého školství by neměly být nikdy zapomenuty. Je třeba si je stále připomínat. Valachové protlačení inkluze pod taktovkou Amnesty International byl zločin.

Nutno dodat, že obě členky ČSSD. Strany, která neplatí své dluhy, ale na druhé straně podporuje exekuční mafii a business s tím spojený. Strana, která vykřikuje, jak je tu pro obyčejné lidí, ale byty privatizuje do rukou velkokapitálu. Strana, jejíž členové po privatizaci padají 10 m od posedu. ČSSD je odpovědné na rozvrácení školství, takže nejvíc trpí chudé chytré děti, protože bohatí si to zařídí (viz Buzková a její dcera v placené soukromé školce). Strana, která když ucítí pach peněz, tak se spojí s každým.

1 0
možnosti
Foto

Pročpak paní JUDr. ministryně tak s klidem zdrhlaze svého postu když to tam začalo smrdět? No prostě proto, že už si mezitím připravila štědrý balík příjmů inkluzemi, ranými mateřskými školkami a podobnými "kšeftíky".

1 0
možnosti

J31i10r30i 35D80v25o47r15a89k

29. 3. 2019 16:24

No, uz za tu Inkluzi se zadny ucitel neda adekvatne zaplatit, to je fakt. To je ale vysledek VASEHO ministrovani... katastrofaRvRv

0 0
možnosti

A proč stále jen učitelé? To nemáme jiná povolání kde si opravdu zaslouží přidat? Třeba hasiči kteří na rozdíl od učitelů riskují životy apod.?

3 1
možnosti

Nechci snižovat pohled na náročnost povolání hasiče, ale předpokládám, že mu stačí vyučení, a mimořádně náročný zásah při kterém riskuje život absolovuje jenom zřídka, zato učitel je "v palbě" každý den.

0 0
možnosti

Paní exministryně,

většinou nereaguji, ale tentokrát mi to nedá.

Za posledních dvacet let jste byla největší pohromou škol a učitelů Vy a také strana, do které jste vstoupila. Prosím, pokud by Vás měla zase nějaká podivná politická ruleta vynést do ministerského křesla, jděte si před tím odučit alepoň pár týdnů do libovolné nevýběrové školy.

Možná si pak uvědomíte, jak nerozumné byly Vaše názory a jak škodlivá byla většina toho, co jste pomohla prosadit.

7 0
možnosti

Já mám zase špatný pocit z toho, že to není napsáno správně česky.

Ministryně školství?

3 0
možnosti

J74a57n 49H79u71r95y88c20h

29. 3. 2019 13:02

Od té paní to sedí. Co jako ministryně dělala - zmatky, inkluze, zmatky kolem maturit.

2 0
možnosti

Třeba taková pamlsková vyhláška, to je panečku dílo. R^

3 0
možnosti
Foto

A kdopak vymyslel černou díru zvanou inkluze ? Stojí cca 8 000 milionů ročně!

4 1
možnosti

Vytvořit takový byznys kolem všech těch kontraproduktivních experimentů ala inkluze atd (pro poradenské firmy, neziskovky, všemožné "odborníky" a absolventy všech těch "-ologií"..) a administrativu..to se pak nedivím, že se z těch peněz, co se do školství sypou, na samotné učitele až tolik nedostane.

Ale i tak si myslím, že učitelé na tom nejsou již tak špatně. Necítím, že by dnes učitelé měli tendenci opouštět tuto profesi. Spíše se o ní zvyšuje zájem. Nevidím důvod tam sypat teď další peníze, napřed by se mělo řešit nějaké rozumné a smysluplné fungování a účelné rozdělování.

7 0
možnosti

Víte paní Valachová jaká je průměrná mzda nad odučenou hodinu? Až si to přepočítáte třeba to nebude tak málo. Ale to je třeba si přečíst legislativu.

2 2
možnosti

P45e51t40r 61B84u53r65i18a12n

29. 3. 2019 12:07

A proč zrovna jen na odučenou hodinu? Když si přepočítáte plat montážníka čistě jen na minuty montážního úkonu, taky dostanete závratné číslo.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS