Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sociální demokraté chtějí rozdávat z cizího. To bylo, je a bude ! Oba ty návrhy jsou nebetyčná blbina. Jak dluhy, tak obědy.

Každý svého štěstí tvůrce! Každý se musí naučit VLASTNÍ odpovědnosti za svůj osud !

3 0
možnosti
Foto

Rozdávat peníze chudým (a většinou z cizích kapes, kterým sociální demokraté vždy honosně říkali sbírky) je jejich historickým posláním již více než 100 let. Oni už zkrátka jiní NIKDY nebudou. ;-(!!

1 0
možnosti

Než byl v roce 2012 změněn, dopadla ruka v této části naprosto nesmyslného zákona na tisíce a tisíce dětí

Ano. Všichni tu víme, o jaké děti se jedná.

2 1
možnosti

Nejdříve je potřeba se postarat o dva faktory. Ten hlavní je skoncovat s násobkama původního dluhu plus nesmyslné příslušenství v řádu tísíců procent. Dluh nepřevádět, ale vyžadovat stále po povinném až do případného dědictví.

4 0
možnosti
Foto

Tak samozřejmě souhlas, že vymáhat po dětech, po dovršení 18.roku, dluhy např. za neplacené odpady, je nesmysl. Ale např. o jízdách načerno by se dalo diskutovat. V každém případě za děti a případné jejich dluhy však odpovídají rodiče, popř. zákonní zástupci a po nich by mělo být vymáhány pohledávky za jejich děti. Ne, že se počká až dlužník dospěje a pak se "zaparkovaný" čekající dluh smázné nějakou dluhovou amnestií - kdo to zaplatí??? daňoví poplatníci??. Když Vaše dítě rozbije sousedovi okno, tak to taky musíte zacvakat jako rodič ze svého, popř. z pojistky "na blbost" apod.

10 0
možnosti
Foto

Jako exministryně školství nezabránila paní Valachová tomu, aby do dluhových pastí nepadali lidé, kteří neumí číst. Kdyby všechny, kteří stále číst neumí, během svého mandátu ministryně číst naučila, nemuselo by u stále negramotných docházet k tolika exekucím. :-(

5 0
možnosti

V zemi s povinnou školní docházkou někdo neumí číst?

1 1
možnosti

Inkluzní nešťastnice se dnes zase, jako ta ryba po flusu, honí po odlužování!

Typický přihlouplý populismus sociální demokratky!

7 0
možnosti

Což o to, nápad hezký. Spíš mi na tom ale vadí, že s ní přichází strana, která je ve vládě už desetiletí - a tuhle mizérii zavinila.

Ne, pokrytectví fakt ráda nemám. Rv

14 0
možnosti

J66i65ř59í 69V66o29l52k33a

7. 1. 2019 12:56

Ono by možná stačilo splácet nejdříve jistotu, aby penále nebylo zdrojem nekonečných zisků. To sociální demokracie nechtěla. Proč asi, kolik poslanců jede v exekučním byznysu, či jejich kamarádi? Normálně uvažující politik by nedělal z lidí otroky, jinde v Evropě nic takového neexistuje. Za děti zodpovídají rodiče, tak jaképak dluhy dětí. Jak je možné, že exekuční zákon postihuje nezletilé, když nejsou ani trestně stíhatelní. Absurdní, odpouštění dětem je nespravedlivé, exekuce má být vedena vůči rodičům. Méně blbostí v zákonech a bylo by lépe, copak to nevidíte, Už se o to zajímá i zahraničí a novela stojí za dvě věci. Mají z nás srandu.

2 0
možnosti

Kéž by se věc zdařila R^

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS