Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kateřino, vážím si Vás (myslím si, že na rozdíl od většiny ostatních diskutérů, ale zatím jsem to nečetla), myslím si, že jste byla skvělá ministryně - opravdu.

S tímhle ale hluboce nesouhlasím! Lidé zvolili tak, že vláda SPD, KSČ a ANO je přípustná. Můžeme se toho bát (někdo by se třeba bál vlády ODS a TOP09), ale tvrdit, že se můžeme a máme zaprodat principům daným zákony k prosazení, aby nevznikla vláda, které se bojíme?

Důvěřujete vládě nebo nedůvěřujete? Takhle je to prosté! Ano, odešli jste, očůrali jste to, můžete s tím žonglovat a obhajovat si to. Nedělá tohle pan prezident? Využívá skulinek a nejedná rovně. Někdo to možná obdivuje, já ne.

0 0
možnosti

M84i70l59a38n 90K80e60s33l

26. 11. 2018 22:37

V něčem má ta dáma pravdu.Na všech těch demonstracích,které proběhly jsme pořád dokola slyšeli:Nechceme Babiše.Na žádné demonstraci nikdo nekřičel : Chceme nového premiéra Frantu Opršálka.Bohužel nedozvěděli jsme se,kdo to za Andreje vezme.Buď se to nevědělo nebo kandidát cudně mlčel a mlčí.Nakonec si člověk řekne : než,aby nám zase vládli političtí dinosauři a la Kalousek,Němcová,Gazdík a podobní,tak radši ať je tam Andrej na věky.Je to obtížné,nejsou lidi - ani na premiérování.Jakýsi revolucionář kdysi řekl : Lehké je vládu odstranit,obtížné za ní vládnout.To si uvědomil i Havel.Vládu svrhl a premiérem udělal komunistu člena UVKSČ. Myslím,že ČSSD udělala to nejlepší,co mohla.Kdo ví,kdo by nám vládl.

0 0
možnosti

Jinymi slovy, zduvodnili jsme si, proc zustat u koryt a dal si nacpavat rypaky... ;-€

0 0
možnosti

Zde je jeden z mich prispevku na toto tema jinemu "redaktorovi". Pasuje presne i na vas blog s poukazanim na minulost vasi strany.

"Po precteni vaseho clanku vas obdivuji, pane xxxx. Prikladate vse krasne do vinku socialni demokraticke strane, ale ani spetka toho hnusneho, co tato strana udelala v minulosti. Lada Zapotocky by mel z vas radost. Pri opomenuti roku 1948 urcite. To vcerejsi fiasko v rezii CSSD bylo jen ukazkou podlosti teto strany pri umyslu udrzeni mocenskeho postaveni na politicke scene."

Dale neni treba komentovat.

0 0
možnosti

J92i45r22i 51D73v59o15r93a47k

26. 11. 2018 17:45

Vase myslenkove pochody jsou teda "skvost"... neco jako prosazena inkluze :-/

0 0
možnosti

No prostě, obětovali jste se, dobrá. Já si ale, na rozdíl od vás myslím, že i když jste se obětovali, voliči ocení hlavně vaši zbabělost. Nehlasovat pro vládu, ve které máte třetinu ministrů, to je unikát.

2 0
možnosti

Je úsměvné jak se ČSSD neustále snaží zdůvodnit účinkování za každou cenu v tom jejich vládním divadle. Rv

1 0
možnosti

Samo s sebou, že se tam drží jako štěnice. A ostatní ? Ti se tam nechtějí dostat za každou cenu a také se držet jako štěnice? Mýlím se když se mi zdá, že ty řeči o záchraně republiky a vylepšení obrazu v cizině rozhodně nejsou pravám hnacím motorem (rádoby) občanské nespokojenosti ?

0 0
možnosti
Foto

Milá paní doktorko,

Vy jste to celé nepochopila? Nebo to pochopit nechcete?

Vy a Vaše ČSSD jste nezachránily nic, ani stoh ani ČR, leda sebe, ale to pouze do příštích voleb. Vy jste teď jen národu ukázala, že nestojíte ani za Vašimi vlastními ministry ve vládě.

To, že poslanci, kteří vyvolali hlasování o nedůvěře vládě, neměli šanci návrh prosadit, všichni dopředu věděli. Šlo o klasický příklad užití demokratického nástroje, který má menšina k dispozici v systému parlamentní demokracie. Nikdo si nemyslel, že vláda padne. Šlo právě o ta rétorická cvičení, ze kterých mj. Vaše partaj vyšla velmi nedobře. SPD Vám otevřeně sdělila, že jestli zavrávoráte jste hned ztracení. Gratuluji, jestli je to to, co jste chtěli slyšet. Jediné překvapení pro nás v celé této záležitosti bylo nehlasování Vaší partaje a tím nepodpoření vlády, ve které jsou Vaši zástupci, jste fakt borci!

Je velmi zajímavé pozorovat, jak si výsledky Vaší pilné socialistické práce přivlastňuje už druhé období kapitalista díky svému marketingovému týmu a Vy si ČSSD úspěšně rozkládáte zevnitř a vháníte vlastní elektorát do náruče ANO a někdy i SPD.

Jaké to je být hrobařem, totiž hrobařkou (abych byl genderově korektní, což Vy máte ráda) nejstarší a nejproslulejší politické strany u nás? Líbí se Vám ta role? Rv

4 0
možnosti

RvPuč, kterým se svrhla demokraticky zvolená Nečasova vláda a jehož součástí byl nejprve trapný zásah policie v sídle vlády organizovaný přímo státním zástupcem a vysokým důstojníkem policie, pak Zemanovo odmítnutí jmenování paní Němcové novou premiérkou a "končící" instalací úřednické vlády a vedoucí k uchopení moci Babišem a Sobotkou pod kuratelou Zemana Vám nepřijde jako harazdování s osudy 10 mil.lidí? Vám přijde normální současný morální marasmus a všeobecná dekadence, kterou chrlí Hrad a Babiš na spoluobčany? TOHLE je harazdování s osudy 10 mil. lidí a ne oprávněné výtky opozice Babišovi a Vám, tj. jeho nohsledům...

8 1
možnosti
Foto

Bylo to rozhodnutí předsedy vlády Nečase. Kdyby řekl NE, mohl vládnout dodnes. Na co mi je předseda vlády, který tvrdošíjně nelpí na své funkci? Je to signál, že mu všechno jedno.

1 0
možnosti
Foto

Diskuzi jsem si přečel celou a nikde ani náznak uznání za Váš statečný čin....vy si opravdu myslíte,že na "záchranu vlasti" před Okamurou skočí alespon Vaši voliči?Měli by,už jich moc nemáte a ztratit ještě další se rovná konci....

4 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,91
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik